2777
2789
عنوان

خوشگل خانمایی که به رنگ مو واردن

46 بازدید | 4 پست

سلام.بچه ها موهامو اردیبهشت مش کردم زمینه کوهامم تیره نیست قهوه ای روشن.مش هامم خیلی روشنن..بعد چند ماه که رفتم رنگ ساژ و ریشه .به ارایشگرم گفتم زمینش روشن بشه گفت شقیقه هات خیلی سفید داره و تا حدی که بشه .ولی اصلا قهوه ای تیره شده و مشهامم تیره شدن.بهشم گفتم تیرست گفت اخه سفیذی زیاد داری.در صورتی که خودم همیشه رنگ میکنم تو خونه با سفیدیام ولی روشن تر میشد.

حالا میخوام خودم رنگ زمینه رو روشن کنم ولی میترسم .میه برام بگبد چطوری باید بزنم که ریشه هام بگیره.

خدایا مددی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چند بار بشوری موهاتو رنگش باز میشه روشن میشه

اخه نسبت به رنگ زمینه خودم خیلی تیرست.با شستن اونقدر روشم نمیشه.۷۰۰ هم دادم برا رنگساژ و ریشه.زورم میاد دوباره برم.ده روز گذشته.طوری تیزه دراورده که اومدم خونه شوهرم فکر کرد رنگ نزاشتم اصلا.گفت این که عین موها خودت تیرس

خدایا مددی...

سلام عزیزم 

در تاپیکم نظر داده بودی خواستم جبران کنم نظر بدم 

من درباره ی رنگ مو چیزی نمی‌دونم ولی فکر میکنم اگر در این.ستای آرایشگران دایرکت بدی شاید بعضی جواب بدن ❤️