2777
2789

هیچی ببین من اوایل رانندگیم اینطوری بودم که من بلد نیستم ولی بقیه که بلد هستن نمیزنن به من بعدش اینطوری شدم که بقیه بلد نیستن من که بلد هستم نمیزنم به کسی 

باید بدون استرس تمرین کنی با بابا ها خیلی خوب میشه تمرین کرد😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ببین من اوایل رانندگیم اینطوری بودم که من بلد نیستم ولی بقیه که بلد هستن نمیزنن به من بعدش اینط ...

با شوهرم میرم 

خوشم خوبه ترس هم ندارم گواهینامه هم دارم

فقط میخام به آرزو بچگیم زودتر برسم

من تازه میخام برا گواهینامه برماسترس دارم

منم داشتم

آیین نامه بار اول قبول شدم ۳ بار رد شدم شهری بار آخر افسر عوضی از قصد ردم کرد پارک دوبلکس خوب بود هر دفعه انگار قلبم سوراخ میشد کل اون روز رو از حال بد میخوابیدم که فکر و خیال نکنم 

یسال ولش کردم بعد یسال یه جلسه برداشتم با مربی بعد قبول شدم 

ولی با مربی همش الکیه آنقدر کلاج و ترمز میگیره که تو فکر میکنی راننده شدی

یادمه با شوهرم میرفتم بیرون تمرین. شوهرم اصلا اعصاب نداره... تا خاموش میکردم شروع میکرد فحش دادن... ...

اگر اینکارا رو باهام بکنه واقعاً افسرده میشم 

گوش شیطون کر مرد آرومیه

با شوهر نمیشه رانندگی یاد گرفت که همش پرخاش گری میکنن منم گواهی نامه گرفتم کسی نیست یادم بده همینجور ...

یکی دوبار هی گفت حرفامو گوش نمیکنی و نمی‌برم 

ولی انصافاً از وقتی حرفش رو گوش میکنم رانندگیم خوب شده 

از طرفی بهش گفتم فکر کن داری به یه بچه یساله راه رفتن یاد میدی