2777
2789
عنوان

بیاید بگم نامزدم چه غلطی کرده🥺😭

194 بازدید | 3 پست

بچه ها خیلی حالم بده لطفا بگید چیکار کنم تقریبا دوساله با یه آقایی دوستم دیگه از رل بودن گذشتیم همه جوره همو دوست داریم خانواده هارو تازگی درجریان گزاشتیم قرار شده چند ماه دیگه بیان واسه نشون امشب ساعت ده زنگ زدم بهش جواب نداد زنگ زدم به مادرش نگرانش شده بودم بعد ی ساعت زنگ زد کلی داد زد که چرا نگرانشون کردی دعوا کردم من کلی از این حرفا قطع کرد بعد چهل دقیقه دیدم زنگ زد هرچی گفتم الو جواب نداد میخاستم قطع کنم اتفاقی صدای دختر شنیدم انگار با دوستش بود صدای دختر شنیدم که داش حرف میزدو از خودش تعریف میکرد یک دقیقه دقیقا داشتم گوش میدادم که یهو قطع شد هرچقدر زنگ زدم جواب نداد کلی پیام دادم دیگه زنگ نزدم هیچ پیامی ام ندادم اونم اصلا زنگ نزد بعدش الان چیکار کنم😭یعنی خیانت کرده؟؟؟تروخدا یه راهی بزارید جلوم الان نمیدونم باید اصن چیکار کنم نمی‌دونم گوشیمو خاموش کنم دوباره زنگ بزنم گیجم واقعا خیلی حالم بده..

بش پیام بده من برات ارزش قائل بودم نگرانت بودم خانواده تو مث خانواده مننن وقتی در جریانن چرا نباید حالتو وقتی نگرانم ازاونا بپرسم بگو صدا دختری ک پیشت بودو شنیدم این رفتاراتو‌ نمیتونم تحمل کنم وقتی برام ارزش قائل نمیشی بیای ببینی چ حالی دارم الان چ فکرایی دارم میکنم  پ دیگ‌توام برام بی ارزشی حرف اخرم بت همین بود خدافظ اگ‌بخوادت تلاش میکنه 

بش پیام بده من برات ارزش قائل بودم نگرانت بودم خانواده تو مث خانواده مننن وقتی در جریانن چرا نباید ح ...

حس میکنم حتی دیگه ارزش پیام دادنم نداره به نظرت تا فردا غروب گوشیمو خاموش نکنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم حتی دیگه ارزش پیام دادنم نداره به نظرت تا فردا غروب گوشیمو خاموش نکنم؟؟

این پیمو بده بعد خاموش کن امکان داره زنگ نزنه ببینه خاموشی با خودش بگه ولش اون همچنان منتظرمه ولی پیمو بده خاموش کن چون این پیمو بدی ی ترسی میفته ب جونش اگ مهم باشی بعد زنگ میزنه میبینه خاموشی ترسش بیشتر میشه