2777
2789

بنظر من اطرافیان نباید بدون اجازه از بچه عکس بگیرند باید بابا مامان بچه راضی باشند بخصوص که خیلی قتا منتشر هم میکنند عکسو. حتی مامان بزرگش هم باید اجازه بگیره نظر شما چیه

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ان ای سی یو بود 

لخت با پوشک بستری

مادرشوهرمم اصرار و التماس ک عکسشو بگیر بفرس ببینم

فرستادم، ده دقیقه بعد گذاشته بود استوری !!!

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

اره بابا مگه اون زاییده که عکس بگیره 

چتونه اخه اسم کاراتون حتی خودخواهی هم نیست یه چیز خنده داره

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بستگی داره عکس تو چه شرایطی باشه

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اره به نظر منم باید اجازه بگیرن 

بدم میاد اهههه هر سری میرم گوشیشونو بر میدارم عکسای خودمو پاک میکنم 

یا ابلفضل من دیگه ۲۰ سالمه نمیدونم چرا مثلا من نشستم از منم یهویی عکس گرفتن پاپاراتزی این مگه🗿🗿😐😐😐😐😐😐😐

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

واقعا گاهی فک میکنم زنای نی نی سایت ی سند منگوله دار از بچشون دارن و بقیه الخصوص خانواده شوهر اگه ب بچه نزدیک شن نقص حریم خصوصی کردن و بجرم تصرف عدوانی ازشون شکایت میشه

واقعا گاهی فک میکنم زنای نی نی سایت ی سند منگوله دار از بچشون دارن و بقیه الخصوص خانواده شوهر اگه ب ...

عکس گرفتن بدون اجازه از بقیه جرمه. چطوره که بچه چنین حقی نداره فقط برای ادم بزرگاست؟

غریبه ها بله ولی مامان بزرگ دیگه حساسیت بیش از حده.

مامان بزرگی که مجبور باشه اجازه بگیره احساس می کنه با اون بچه غریبه اس. بچتونو از عشق و علاقه ی نزدیکانش محروم نکنین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اره اخه بچه تون بچه شاهی چیزیه فلش دوربین بهش خط میندازه منتشر هم نباید بشه چون راز های مهم سلطنتی ف ...

چقدر غیرمحترمانه نظر میدید. الان که دیگه هوش مصنوعی اینقدر بیشرفت کرده خیلیا دلشون نمیخاد عکس بچشون منتشر بشه چه ایرادی داره اجازه بگیرند اخه