بنظر من اطرافیان نباید بدون اجازه از بچه عکس بگیرند باید بابا مامان بچه راضی باشند بخصوص که خیلی قتا منتشر هم میکنند عکسو. حتی مامان بزرگش هم باید اجازه بگیره نظر شما چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چتونه اخه اسم کاراتون حتی خودخواهی هم نیست یه چیز خنده داره
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
بدم میاد اهههه هر سری میرم گوشیشونو بر میدارم عکسای خودمو پاک میکنم
یا ابلفضل من دیگه ۲۰ سالمه نمیدونم چرا مثلا من نشستم از منم یهویی عکس گرفتن پاپاراتزی این مگه🗿🗿😐😐😐😐😐😐😐
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
خیر ،نیازی نیست عزیزم این ادا بازی ها رو بزار کنار با این کارت فقط بچه خودت و محروم میکنی دیگه کسی طرف بچه ات هم نمیاد بعد میکس چرا بچه من و محل نمیزارن چرا توجه نمیکنن چرا فرق میزارن
واقعا گاهی فک میکنم زنای نی نی سایت ی سند منگوله دار از بچشون دارن و بقیه الخصوص خانواده شوهر اگه ب بچه نزدیک شن نقص حریم خصوصی کردن و بجرم تصرف عدوانی ازشون شکایت میشه
اره اخه بچه تون بچه شاهی چیزیه فلش دوربین بهش خط میندازه منتشر هم نباید بشه چون راز های مهم سلطنتی فاش میشه 🫤خداوکیلی بقیه بچتونو ادم حساب میکنن فاز نگیرید