2777
2789

سلام خانوما.من با آقایی آشنا شدیم چند ماهه که ایشون الان به من پیشنهاد ازدواج دادن.عادت شدیدی به مصرف الکل و مشروب دارن.تقریبا هرشب میخوره با دوستاش.و من توی خانواده و محیطی بزرگ شدم که اصلا ندیدم آدمی که مصرف کنه این نوشیدنی هارو.و نمیدونم آقایون وقتی مست میشن چجوری میشن!اصلا تا حالا ندیدم یه فردی که مست شده.میشه لطفا اگه تجربه ای دارین در این باره و کسی اگر هست که همسرش مصرف می‌کنه بهم بگه که رفتارشون چجوری میشه موقع مستی؟؟؟و قابل تحمل این عادت یا خیر؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین کاری به مشروب ندارم چون همسر من هم گاهی میخوره حد خوپشو میدونه اختلافی هم نداریم 

نکته اصلی اینه که خیلی نشانه های اعتیاد رو جدی بگیر

اعتیاد فقط  مواد نیست 

این که هرررشب باید مشروب بخوره

یا هرررشب با رفیقاش باشه 

یا هرررر شب باید ور دل مامانش باشه 

یا هرررشب پای گیم و موبایل باشه

یعنی زمانی که باید در کنار تو و زندگی جدیدش باشه بخواد برای مسائل دیگه اختصاص بده ازش همسر درست در نمیاد

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

داماد برادر شوهر خالم همسرش هر شب الکل ومشروب میخورد هرچی تو خونه بود و میزدو میشکوند وهمش فش وبدوبیراه و ...میداد کارش ب جایی رسید ک وسایل خونه رو هم می‌فروخت ک الکل بخره الان بیچاره دختره با ۳ تا بچه قدو ونیم قد با کلی آبروریزی از طرف همسر داره جدا میشه مرده هرروز و شب میاد جلوی درشون آبروریزی می‌کنه،خاستم بهت بگم ک اگه بعضی وقتها مثلا عروسی و دورهمی ها میخورد ی چیزی ولی میگی هرشب میخوره این جای تأمل داره تو انتخابت دقت کن تا خدایی نکرده گرفتار نشی