2777
2789
عنوان

اثبات وجود خدا

413 بازدید | 20 پست

قَالَتۡ رُسُلُهُمۡ أَفِي ٱللَّهِ شَكࣱّ فَاطِرِ ٱلسَّمَٰوَٰتِ وَٱلۡأَرۡضِۖ يَدۡعُوكُمۡ لِيَغۡفِرَ لَكُم مِّن ذُنُوبِكُمۡ وَيُؤَخِّرَكُمۡ إِلَىٰٓ أَجَلࣲ مُّسَمࣰّىۚ قَالُوٓاْ إِنۡ أَنتُمۡ إِلَّا بَشَرࣱ مِّثۡلُنَا تُرِيدُونَ أَن تَصُدُّونَا عَمَّا كَانَ يَعۡبُدُ ءَابَآؤُنَا فَأۡتُونَا بِسُلۡطَٰنࣲ مُّبِينࣲ

پيامبران آنها گفتند:آيا در مورد خدا شكّىّ داريد؟ [او]كه پديد آورندۀ آسمان ها و زمين است [كه] شما را مى‌خواند تا گناهانتان را بيامرزد و [سپس] شما را تا مدت معينى [در دنيا] مهلت دهد؟ گفتند:[اى پيامبران، ] شما جز بشرى همانند ما نيستيد كه مى‌خواهيد ما را از آنچه پدرانمان مى‌پرستيدند، باز داريد؛ پس براى ما برهان روشنى [غير از آنچه آورده ايد] بياوريد

لتوحید ـ به نقل از هِشام بن حَکم، در داستان ابو شاکر دَیصانی که از وی خواست برایش از امام صادق(ع) اجازه ملاقات بگیرد ـ: پس برایش اجازه گرفتم. وارد شد و گفت: اجازه می دهی که بپرسم؟ امام صادق(ع) فرمود: «در باره هر آنچه می خواهی، بپرس».

پرسید: چه دلیلی است بر این که تو را سازنده ای است؟

امام(ع) فرمود: «من خویشتن را از دو حال، خارج نیافتم: یا خودم خویشتن را ساخته ام، یا دیگری مرا ساخته است. اگر خودم سازنده خودم بوده ام، باز از دو حال خارج نیست: یا بوده ام و خودم را آفریده ام، یا نبوده ام و خود را آفریده ام. اگر بوده ام و خود را آفریده ام، با بودنم، دیگر نیازی به آفریدنم نبوده است، و اگر نبوده ام، تو خود می دانی که معدوم، چیزی را ایجاد نمی کند. پس، شقّ سومی ثابت شد و آن، این است که مرا سازنده ای است و آن، خداوند، پروردگار جهانیان است».

ابو شاکر برخاست و جوابی نداد.

[۱]. التوحید: ص ۲۹۰ ح ۱۰، دانشنامه قرآن و حدیث، ج ۵، ص ۲۳۸

احتمالا میدم این نوع دیگری از حدیث باشه که هر دو نوع بسیار قشنگ و زیباست

مردی به اسم ابوشاکر دیصانی که منکر خدا بود اومد پیش امام صادق علیه‌السلام 

گفت منو به سمت خدا هدایت کن دلیل بیار که چه دلیلی داره که خدا هست همونجا یه طفلی داشت با تخم مرغ بازی میکرد امام صادق علیه‌السلام این تخم مرغ رو از بچه گرفتن و به ابوشاکر نشون دادن و گفتن نگاه کن این تخم مرغ پشتش یه حصار قوی و محکمی وجود داره اما داخل اون یه پوسته نازک و لطیفه داخل این تخم مرغ ماده سفید رنگ سیالی وجود داره و داخل اون ماده سفید رنگ یه زرده هست اما نه سفیده با زرده قاطی میشه نه زرده با سفیده مخلوط میشه تخم مرغ با همین کیفیت ساخته شده که نه چیزی داخل اون میشه و نه چیزی از اون بیرون میاد و منو تو میدونیم موجود داخل تخم مرغ یا نر هست یا ماده و وقتی که زمانش رسید و شرایط خاص مهیا شد و اون حرارت و گرما به میزان لازم به این تخم مرغ رسید پوسته این تخم مرغ میشکنه و یه جوجه مثلا طاووس ازین بیرون میاد که پر هاش جوری رنگ آمیزی شده که هیچ نقاشی تو دنیا نمیتونه اونو اونطور نقاشی کنه ای ابوشاکر فکر میکنی برای به وجود اومدن این تخم مرغ یه خالق حکیم و مدبری نیازه و یا اینکه تصادفی خودش به وجود اومده ابوشاکر که عمری بی دین بود و خدا رو قبول نداشت سرشو انداخت پایین یه چند دقیقه فکر کرد و گفت اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شریک له و اشهد و ان محمد عبده و رسوله و انک امام و حجة من الله علی خلقه شهادت میدهم خدای یگانه پروردگار من است محمد(ص) پیغمبرم و شما امام و خلیفه خدا روی زمین هستی و گفت و انا تائب مما کنت فیه و من توبه میکنم ازون مسیر باطلی که یه عمر توش گذروندم

احتجاج طبرسی صفحه 171

و در اخر یسری چیزا بدیهی هستن و با علم ثابت نمیشن با علم نمیشه ثابت کرد این گوشیو کسی ساخته ولی بدیهی عقل میگه این گوشی همینجوری درست نشده و

این بدیهی عقله وقتی میبینی همچی تو جهان منظم جای خودشو داره چه طلوع روز و دوباره برگشت شب که هیچ وقت جاشون عوض نمیشه و خیلی چیزهای دیگه که فقط دیدن و نظمش باعث میشه بفهمی یه خالقی پشتش هست اگه این همینجوری میومد که همچین نظمی نداشت پس یکی که بر همچیز قادر این رو افریده و چنین نظمی بهش داد

عزیزم 

الان داوکینز با علم ژنتیک و فیزیک و کیهان ، خدا رو رد می‌کنه 

تنها کسی که با ژنتیک و کوانتوم و نجوم ... قرآن وجود خدا رو اثبات کرده......   

کتاب توهم الحاد  هست 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا وجود داره قطعا ولی از اونی که برای ما ساختن خیلی بخشنده تر و عظیم تره

عادل تر هم هست 

الان هم چیزی به قیامت صغری نمونده که عذاب جنگ هست

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
عزیزم الان داوکینز با علم ژنتیک و فیزیک و کیهان ، خدا رو رد می‌کنه تنها کسی که با ژنتیک و کوانتوم و ...

کل حرفشون ماده و پادماده است. الان سوال اینجاست اون ماده و پادماده رو کی ساخته؟😄

انسان محدود شده به ماده است. جسم، انسان رو محدود کرده. برای همین درک خدا خیلی فراتر از ماهیت مادی انسانه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
کل حرفشون ماده و پادماده است. الان سوال اینجاست اون ماده و پادماده رو کی ساخته؟😄انسان محدود شده به ...

آره تو بیگ بنگ سوال زیاده 

ولی کتابش پر فروش ترین کتاب توی سال های متمادی است و متأسفانه هیچ کدام از علمای مسیحیت و اسلام و ....

نتوانستند پاسخ بدند و یکی مثل شیرازی انگلیسی ، دلیلش بسیار خنده دار بود

داوکیز از انتخاب طبیعی استفاده کرده تا خدارو حذف کنه 

ولی علما معتقد به پیدایش دفعی هستند که با قوانین طبیعت سازگار نیست 

آره تو بیگ بنگ سوال زیاده ولی کتابش پر فروش ترین کتاب توی سال های متمادی است و متأسفانه هیچ کدام از ...

برای رد یه نظریه همیشه نیازی به پاسخ نیست. همینکه بهش پاسخی ندی و توجه نداشته باشی رد میشه.

برای رد یه نظریه همیشه نیازی به پاسخ نیست. همینکه بهش پاسخی ندی و توجه نداشته باشی رد میشه.

همین پاسخ ندادن باعث گرایش روز افزون آتئیست ها در کشور شیعه شده 

جوون جواب می خواد. با ترسوندن از جهنم ، به بهشت هدایت نمیشه 

با خرافات هدایت نمیشه 

جواب علم ، علمه ، نه سر در گریبان کشیدن

همین پاسخ ندادن باعث گرایش روز افزون آتئیست ها در کشور شیعه شده جوون جواب می خواد. با ترسوندن از جهن ...

اون آتئیست شدن و روش آموزه های اسلامی که به ما میدن یه موضوع دیگه است. 

من همیشه تو درس علوم خدا رو به دانش‌آموزام اثبات میکنم نه درس هدیه‌های آسمان.

عزیزم الان داوکینز با علم ژنتیک و فیزیک و کیهان ، خدا رو رد می‌کنه تنها کسی که با ژنتیک و کوانتوم و ...

شما هرکسی که میخواید رو بیارین بزرگترین عالم جهانو بیارین اگه تونست یه پشه ای بی افرینه این همه موجود و تنوع داریم ما در خلقت میبینیم اینا همینجوری به وجود اومدن یا یه خالق مدبری پشتش بود؟

این همه نظمی که میبینیم چرا بعد شب دوباره شب نمیاد و بعد روز سه دور روز نمیاد؟ 

و مهمتر از همه چرا این همه کسایی که میگن خدا نیست و همه کسایی که دانشمندی رو به جای خدا میپرستن یه پشه ای نمی افرینن که جون داشته باشه؟ من و شما اولین چیزی که میبینیم قدرت شخصه شخصی که میاد منکر خدای عالمین میشه زورش در ‌چه حده؟ چطور شخصی که نمیتونه پشه ای بیافرینه منکر خدایی شده که این عالمو در شش روز خلق کرد و همچین نظمی بهش داد و این همه موجود زیبارو خلق کرد؟

شما هرکسی که میخواید رو بیارین بزرگترین عالم جهانو بیارین اگه تونست یه پشه ای بی افرینه این همه موجو ...

خودم می‌دونم 

ولی کتاب ساعت ساز نابیناشو بخون ، شاید کسانی که آتئیست شدن رو درک کنی 

من خودم چند صفحه اش رو بیشتر نخوندم ، بیشتر روی پاسخ علمی به روش خودش و با داده های خودش رو خوندم 

مشکل خلأ یه بین علوم خدا باوران و طبیعی گرا ها

یک تار مو گمشده بود که پیدا شد 

همین نگاه دفعی خلقت موجودات که علم ، با قدرت ردش می‌کنه که حق هم داره با وجود اینهمه فسیل ....

کسی که قران رو برای ما اورد تونست ماه در اسمون رو نصف کنه به اذن خدا و کسی که این جهانو برای ما پدید اورد و همچین نظمی بهش داد در شش روز اینکارو کرد

ولی کسی که ادعای این همه علم رو کرد نجوم و ژنتیک و فیزیک و کیهان نتونسته تا حالا جانداری رو بیافرینه و حتی اختیار اینو نداره که بتونه چیزی بیافرینه و بعد میاد خدایی که عالم هایی رو افرید بجز زمین و موجوداتی افرید که حتی اسم انسان به گوششون نخورده و موجودات دیگه ای افرید که جز دسته تاریک هستن و حتی اوناهم منکر خدا نمیشن با اینکه بد هستن رو زیر سؤال میبره؟

خودم می‌دونم ولی کتاب ساعت ساز نابیناشو بخون ، شاید کسانی که آتئیست شدن رو درک کنی من خودم چند صفحه ...

دوست عزیز علم نمیتونه همچیو ثابت کنه علم چجوری میخواد ثابت کنه که همین گوشی که ما باهاش کار میکنیم رو کسی ساخته ولی بدیهی عقل این است که یک کسی این رو ساخته با این نظم علم چجوری میخواد ثابت کنه که ماشین رو کسی ساخته و ماشینی که تمام قطعاتش نظم دارن چطوری خراب میشه ولی جهانی که این عظمت و بزرگی رو داره در گوشه گوشش نظم دیده میشه و خراب نمیشه؟

کسی که قران رو برای ما اورد تونست ماه در اسمون رو نصف کنه به اذن خدا و کسی که این جهانو برای ما پدید ...

همین شش روز براشون مسخره است 

چون ثبت امواج یک چیز دیگه رو میگه 

مریم مقدس رو مسخره میکنند ، نوح رو مسخره میکنند 

اعجاز رو قبول ندارند و....

تو ایکس پره متاسفانه 

هیچ وقت  معجزه از اصول  راه هدایت نبوده چون دنیا محل امتحان با معجزه دیگه امتحان معنا نداره مثل الان که امام مهدی طبق روایات در شبهه می آیند و شرق و غرب لعنش میکنند و از کل شیعیان و اهل دنیا، ۱۳۱۳ نفر حلقه میشن 

فقط معجزه قاهره ، بدون شبهه است که خدا توبه کسی رو قبول نمی کنه بعدش (مثل توبه فرعون)