2777
2789
عنوان

پارتنرمو بلاک کردم ولی…🙃🙃

317 بازدید | 18 پست

ولی مثل چی پشیمونم

دلم خیلی خیلی تنگشه

۱۰ روز از قهرمون میگذره و من ۳ روز پیش بلاکش کردم شاید یه واکنشی نشون بده ولی اصلا انگار نه انگار🙃

اگه میخواین بدونین چرا توی تاپیکای‌قبلیم با جزئیات نوشتم🥲

توی یه محل کار هستیم و گه گاهی سر نهار باهم چشم تو چشم میشدیم، از وقتی قهر کردیم دیگه حتی غذاخوری هم نمیاد نهار بخوره:)‌ دلم عجیب تنگش شده کاش بلاکش نمیکردم🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف اون همه نصیحتی ک بهت کردم الان هنوزم همون حرفات عحب...بمون زجه بزن اون چپش نیست بعدا میرسی ب حرف من زمان لازمی روحتو شکنجه بده....

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
خواهر اومدی خلاصشو به منم بگو

خلاصش اینکه پارتنرش بهش گفته بیا تو یه خونه فیلمو اینا ببینیم و یه رابطه سطحی داشته باشیم اسی هم خوشش نیومده باهم سرسنگین شدن و دیگه پیام هم ندادن

انقدر احمق نباش دختر جانپسره زرنگ عوضی ازت رابطه میخواسته فقط

آخه همش درباره آینده حرف میزد

حتی میگف مهاجرت کنیم بریم اروپا، برام کادوهای گرون قیمت میخرید هنوز اول رابطمون گردنبند نقره گرف برام

میگف قصدم جدیه

ولی این اواخر همش بحث خونه میکرد و‌میگف اینجوری که نمیشه رابطه جدی بشه من میخوام قبل ازدواج حداقل تا یه حدودی زیر یه سقف باشیم تا همو کامل بشناسیم (میگف حواسم هس که یه سری چیزا بمونه برا بعد ازدواج)

حیف اون همه نصیحتی ک بهت کردم الان هنوزم همون حرفات عحب...بمون زجه بزن اون چپش نیست بعدا میرسی ب حرف ...

خواهر مغزم میدونه که درست میگی ولی این دل لامصبم حرف حالیش نیس، همش تنگ میشه😞🥺 هی میخوام به خودم بقبولونم که دوستم نداشته، ولی حرفاش و کاراش و رفتاراش باهام یادم‌میوفته به شک میوفتم

دلم میخواد از جاش دربیاد😓

خواهر مغزم میدونه که درست میگی ولی این دل لامصبم حرف حالیش نیس، همش تنگ میشه😞🥺 هی میخوام به خودم ب ...

ولله ولله ولله ی روزی میرسه انقدر از اطرافیانت آسیب روحی میبینی ک خنثی میشی حیف دختر برای ی کیس بی ارزش داری فکر میکنی حتی فکر کردن ب اینجور شخصیت ها حیف من انقدر ب خاطر قلب پاک صداقتم ضربه خوردم کاش موهامو میدیدی هنوز ۴۰ نشدم دارم داغون میشم جهرم روحم روانم ...کلا غم ی سری از اطرافیانی خوردم ک الان بمیرمم میدونم هیچ مهم نیستم پس خودتووو دریابببب تمام...

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  

اسی دقیقا تو شرایط تو هستم 

تاپیک های قبلی رو هم دیدم

حرف هایی که پارتنزت بهت زده خیلی مشابه حرفایی که پارتنر من میزنه

و اخلاق و خصوصیات تو هم خیلی شبیه به من

اکثر پسرها تو‌ دوستی دنبال رابطه هستن

منم بارها همچین پیشنهادی ازش شنیدم هر بار گفته ببخشید و دوباره تکرار کرده

منتها با حرف حل شده و چند بار با قهر کردن من و منت کشی اون دوباره رابطه ادامه پیدا کرده

با اینکه الان رابطه مون خوب و اوکیه میدونم که اینجوری نمیمونه و سر این موضوع بالاخره به مشکل میخورم و باید تمومش کنم

و خدایی که به شدت کافیست…🌿

تو‌ تاپیک های قبلی راجع به گردنبد نقره ی ۷ میلیونی گفته بودی 

سفرهای خارجی و ازدواج که پارتنرت گفته

گول اینا رو نخور 

پارتنر منم یه بار براش از اینستا عکس گردنبد فرستادم تقریبا ۱۸ میلیون بود

دفعه ی بعد که دیدمش برام خریده بود‌

مدام از سفرهای خارجی که می‌خواد منو ببره میگه

از زندگی مشترک آینده مون

ولی وقتی در مورد مسائل جنسی صحبت میکنه من فقط یه چیز به ذهنم خطور میکنه

سو استفاده !!!

حالا از من به تو‌ نصیحت 

سعی کن از ذهنت بیرونش کنی

میدونم‌ سخته ولی باید اینکار و بکنی

ولی قبلش بهش پیام‌ بده

بگو میخوام این رابطه رو تموم کنم

بزار تموم شدن رسمی و از طرف هر دو باشه

در غیر این صورت ذهنت همش درگیر میشه

منتظر جوابش باش ببین چی میگه

اگه دیدی به دست و پا افتاد براش شرط جدی بزار 

که ادامه ی رابطه منوط به اینه که دیگه هیچ گونه درخواست جنسی نداشته باشی 

چه از رو لباس چه زیر لباس

بگو اینبار ببینم بدون معطلی بلاک میکنم 

و واقعا هم اینکارو بکن و برای همیشه فراموشش کن

فقط برای اینکه دلت آروم بگیره برای آخرین بار بهش پیام‌ بده و بگو میخوام رابطه رو تموم کنم

منتظر جوابش باش  و اون شرط و براش بزار

قبلش به خودت قول بده خودت رو برای هر موقعیتی آماده کنی 

باور کن رابطه ای که یک ماه و نیمه ازش گذشته نهایت همون مدت طول بکشه که بتونی فراموشش کنی

اولش سخته و فکر میکنی بدون اون نمیشه و میمیری و نمیتونی !!!

همه چیز فقط با گذشت زمان حل میشه

فقط اینو همیشه یادت باشه

چه این رابطه ادامه داشته باشه و چه در رابطه های بعدی 

تحت هیچ شرایطی ارزش خودت رو پایین نیار

امیدارم تونسته باشم کمکت کرده باشم❤️