2777
2789
عنوان

دعوا کردم

251 بازدید | 11 پست

با دختر. داییم دعوامون شد و من متاهلم ... سه سال پیش ببرون بودیم گشت میخاست بگیرتمون من فرار کردم تیپمونم خوب بود اون موقع هایی بود که خبلی گیر میدادن   خلاصه من فرار کردم اون موند با اینکه من تلاشمو کردم اونو هم فراری بدم خودش مثل چوب خشک شده بود و تکون نمیخورد از سر جاش کار شوهرم تویه نیروی انتظامیه  و نمیتونستم بیشتر از اون تلاش کنم الان امشب هم مانتو گشاد با یه شلوار گشاد تنم بود داشتیم بازی میکردیم شالم افتاده بود ماشین نیروی انتظامی وارد شد من رفتم پشت درختا تا بره بنطرتون کار اشتباهی کردم ؟ خب موقعیت کاری همسرم به هم میخورد دوتا بچه کوچیک دارم الان میگه تو رفتی همه بهت خندیدن یا چرا دفعه قبل تنهام گذاشتی اینو هم بگم اون مجرده و خانواده سختگیری نداره

کار من بد بوده ؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه..بیخیال بابا حساس نشو عزیزم..فقط برای کارشوهرت یکم رعایت کن..رعایت حال شوهرتو‌ کن تو این بیکاری و ...

خیلی بد دعوامون شد همه نگا میکردن واقعا کار اشتباهی نکردم 

یبار شاید همین دختر داییت‌ شمارو لو بده!!!

لو دادن نداره دیگه کلا چادر سرمه بعضی وقتا چون پسرم خیلی کوچیکه با چادر اذیت مییشم سرم نمیکنم خیلی ناراحت شدم ازش توقع داشتیم موقعیتمون رو بسنجه

کجا زندگی میکنید

اگ تیپ بد باشه گشت گیر میده یا دیر موقع بیرون باشی گیر میده؟

من بیرون نمیرم از این چیزاهم خبر ندارم کنجکاو شودم پرسیدم🤗

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

کجا زندگی میکنیداگ تیپ بد باشه گشت گیر میده یا دیر موقع بیرون باشی گیر میده؟من بیرون نمیرم از این چی ...

قبلا اینجوری بود موهامون پوشیده بود با مانتوی بلند پارچه ای با شلوار پارچه ای فقط دختر داییم موهاش از پشت سرش پیدا بود موهاش خیلی بلنده شیراز هستیم منم سالی یبار میرم بیرون هردفعه یه مشکلی پیش میاد 

قبلا اینجوری بود موهامون پوشیده بود با مانتوی بلند پارچه ای با شلوار پارچه ای فقط دختر داییم موهاش ا ...

آهاا.الان ک وضعیت خیلی افتضاحه با بلوز شلوار همه موهاشون تو کمر ارایشو روسری ها تو گردن کسی کاری باهاشون نداره.بعد شانس توعه چقد بد

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲