2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان دقیقاهمین حس رو دارم ،آبجیم ودخترخاله هام انشب همه دورهم جمع ک تاصبح باهم باشن وحرف بزنن بعدمن شوهرم نزاشت بمونم وبعدکلی گریه الان تنهاتواتاق تشستم خوابم نمیبره

منم الان دقیقاهمین حس رو دارم ،آبجیم ودخترخاله هام انشب همه دورهم جمع ک تاصبح باهم باشن وحرف بزنن بع ...

اخ دیدی میخوان بگن حرف حرف ماست ما رییسم اختیارت دست ماست این خیلی زجر اوره

منم الان دقیقاهمین حس رو دارم ،آبجیم ودخترخاله هام انشب همه دورهم جمع ک تاصبح باهم باشن وحرف بزنن بع ...

عزیزم بخاطر همسرت این ناراحتیو ب خودت تحمیل نکن قربونت شم

😍🥲یه دخترخنگ مهربون
اخ دیدی میخوان بگن حرف حرف ماست ما رییسم اختیارت دست ماست این خیلی زجر اوره

اره دقیقا،کل روزتنهاخونه ام میگم برم باشگاه میگه ن،میگم برم کلاس رقص میگه میگم برم سرکار میگه ن😭خسته شدم دیگه چقد ی آدم میتوکه خودخواه باشه هیچوقت نمیبخشمش 

عزیزم بخاطر همسرت این ناراحتیو ب خودت تحمیل نکن قربونت شم

آخه خیلی ناراحتم میکنه میدونه من روحیه ام حساس مدام اذیتم میکنه خیلی شبا ازبغض تاصبح خوابم نمیبره ولی اصلابراش مهم نیست

اره دقیقا،کل روزتنهاخونه ام میگم برم باشگاه میگه ن،میگم برم کلاس رقص میگه میگم برم سرکار میگه ن😭خست ...

وای منم از وقتی بابام فوت شده وضعم همینه 

فک کن 15سالم بود بابام برام لوازم تحریری زده بود خودم مغازه داشتم

وای منم از وقتی بابام فوت شده وضعم همینه فک کن 15سالم بود بابام برام لوازم تحریری زده بود خودم مغازه ...

خدارحمتش کنه ،واقعاهیچی برای ی طن مهمتراز استقلال نیست من خواهرم عقدکرده ومن خواستم براش سرجهیزیه بخرم خردخرد پولای خودموجمع کردم ک براش ی چیزی بگیرم ولی همسرم ناراحت شدونزاشت خیلی دلم شکست یعنی حتی اختیار 500هزارهم ندارم تواین زندگی