2777
2789
عنوان

چهل سالگی عالیهههعهههههههههه

237 بازدید | 14 پست

احساساتی نمیشی

خودتو دوست داری

به حرف کسی توجه نمیکنی

عاشقشمممم

خودم از قصد در برخی از تاپیکها اطلاعات اشتباه دادم که شناخته نشم☝️با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذابتر و خوش اندامتر میشی.ریلکس تری

کسی سنتو نمیتونه حدس بزنه

منم عاشقششششم

برعکس ۳۰ سالگی چندشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

خوشبحالت من گیر کردم تو ۲۱ سالگی ای ک حرف همه برام مهمه رو ظاهرم وسواسم احساسی عمل میکنم و هنوز تصمیماتم خورده شیشه دارن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

خدا رو شکر که اینهمه حس رضایت داری ادم از پشت گوشی هم از مدل نوشتنت  حس خوب میگیره 

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
منم اردیبهشت سی سالم شد، ازون وخ تاحالا حال روحیم افتصاست،حس میکنم دیگه خوشحال نمیشم

چرا نشی اتفاقا دغدغه هات کمتر میشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام