2777
2789

من اصن ردی از بخیه هام نموند برام 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

نه من ندارم

hpv باجوش معمولی فرق داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من ندارمhpv باجوش معمولی فرق داره

خودشم نمیدونست فقط گفت بیمه تکمیلی داری گفتم آره گفت برو فلان آزمایشگاه آزمایش بده رفتم میگه اصلا ربطی به بیمه نداره ۲۸۰۰ 

درصورتی که من الان ۱ساله نیمه زایمان کردم اگه خدایی نکرده زبونم لال چیزی بود همسرم می‌گرفت یا بیشتر می‌شد 

خودشم نمیدونست فقط گفت بیمه تکمیلی داری گفتم آره گفت برو فلان آزمایشگاه آزمایش بده رفتم میگه اصلا رب ...

از اول همون جوش رو داشتی؟

خارش وسوزش واینا داره؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ن برامدگی روی سطح هستن

اگه درد نداشته باشن و برآمده باشن 

احتمال اچ پی وی هست

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره