2777
2789
عنوان

خانومادرامدشوهراتون چنده راستشوبگیدقمپزدرنکنید🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 40 پست
الهی عزیزم

گیگیلی 🥲🥰❤🍕

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پس اونایی که سال اول و دوم تدریسشون چقدره؟بعد چند سال باید روستاها درس بدن؟

10تومن

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

وای پس اونایی که سال اول و دوم تدریسشون چقدره؟بعد چند سال باید روستاها درس بدن؟

روستا که اختیاریه، منظورت اینه محل خدمتش روستاس.؟

والا همسر من خودش روستا میگیره تا رتبه بندی‌ش بره بالا.. 

اونا خیلی کمتر میگیرن در حد 9 و 10 نهایت 11 دیگه.. 

روستا که اختیاریه، منظورت اینه محل خدمتش روستاس.؟والا همسر من خودش روستا میگیره تا رتبه بندی‌ش بره ب ...

آخه یکی از اقواممون میگفت چند سال باید روستا درس بدم بعد بیام شهر

همسرتون اگه دو شیفت کار کنه چه قدر حقوقش اضافه میشه؟

ببخشید اینقدر سوال میکنم ، مهمه برام

آخه یکی از اقواممون میگفت چند سال باید روستا درس بدم بعد بیام شهرهمسرتون اگه دو شیفت کار کنه چه قدر ...

خواهش میکنم این چه حرفیه، من هر سوالی باشه جواب میدم. 

اینو نمیدونم اجباریه یا نه ولی بیشتر اره اینایی که اول خدمتشون هست میندازن روستا، 

حالا خوبه که اوایل برداره بعدا راحت تره. 

و سوال دومت رو نمیدونم دو شیفت که نمیشه، دیگه هر معلمی در هفته سقف ساعت داره که باید همونقدر تایم درست بده نه بیشتر. 

همسرمم الان پیشم نیست که ازش بپرسم 

خواهش میکنم این چه حرفیه، من هر سوالی باشه جواب میدم. اینو نمیدونم اجباریه یا نه ولی بیشتر اره اینای ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤

آخه دبیرا تایم اضافه دارن در هفته ، منظورم اینکه وقتی موظفیشون رو پر کردن ،میتونن تو ساعت های بیکاری تدریس یه مدرسه دولتی دو هم داسته باشن ،اصلا به صرفه هست؟؟

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤آخه دبیرا تایم اضافه دارن در هفته ، منظورم اینکه وقتی موظفیشون رو پر کردن ...

عزیزم اطلاع ندارم درمورد فرهنگیان هیچی، وگرنه بهت میگفتم

بهتره تاپیک بزنی معلما در بطلبی تا کامل راهنماییت کنن، من میترسم اشتباه بگم اخه سر رشته ای ندارم