2777
2789
عنوان

خسته شدم از چاقی و شکم بزرگ

460 بازدید | 21 پست

یعنی هرکی از چاقی افسردگی گرفته واقعااا حق داره . همش گریه میکنم بخاطر چاقیم . بیشتر شکمم که بزرگه . بخدا لاغری سخته نیایید بگید نخور ورزش کن همه راهها رو امتحان کردم . خیلی خسته م . کاش پولدار بودم با ویزر لاغر میکردم 

قبول دارم 

رژیم واقعا سخته 

برای بعضیا هم سخت تر 

من پرخوری عصبی دارم 

طول تابستون جون کندم تا تونستم ۷ کیلو وزن کم کنم 

هر لحظه اش عذاب بود برام 

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی و دراز ونشست شنای سوئدی و رقص کردی بندری ترکی.به خدا هر روز این کارا رو بکنی شکمت میچسبه ب ...

برام دعا کن بتونم از بس هی ورزش کردم رها کردم رژیم گرفتم رها کردم دلزده شدم

لایکم کن بعد بیام چنتا رژیم اسون همراه با کاهش اشتها بهت معرفی کنم

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

قبول دارم رژیم واقعا سخته برای بعضیا هم سخت تر من پرخوری عصبی دارم طول تابستون جون کندم تا تونستم ۷ ...

نگوووووو😢خیلی غذاب آوره حتی یکروز که رژیمی اون روز شب نمیشه تازه شب آدم اشتهات باز میشه . مخصوصا وقتی بقیه دارن شام میخورن 🫤😕

برام دعا کن بتونم از بس هی ورزش کردم رها کردم رژیم گرفتم رها کردم دلزده شدم

رژیمی نگیر که بعد نسبت به غذا حریص بشی و بیشتتر بخوری.همه چی بخور اما کم.مثلا من عاشق فست فودم.اما مثلا پیتزا یک تکه بیشتر نمیخورم نهایت دوتا.یا مثلا بندری کالباس همبر فقط نصف نون رو میخورم یعنی نصف ساندویچ.بشقاب برنج خوری بزرگارو برداشتم از دم دست.ما توی بشقاب میوه خوری برنج میخوریم.فقط دو تا کفگیر .عصرانه فقط چایی نهایت با یک تکه بیسکوییت.ضعف کنم نون خشکه جو که زیره و شوید داره خریدم همونو میخورم .رژیمیه خوبه.نوشابه بعد از غذا فقط نصف کمتر لیوان.صبحانه یا نمی خورم یا یک چهارم نون لواش.امتحان کن ضرر نمی کنی عزیزم