2777
2789
عنوان

کمک خانماا

40 بازدید | 6 پست

سلام خانما

من داشتم آرایش می‌کردم یهو کرم پودرم پمپی بود گرفتم دستم فشار دادم ریخت رو لباسم 

لباسم هم کامل سفید هست 

با وایتکس و پودر همون موقع انداختم داخل ماشین لباسشویی ولی نرفت 

شما راهکار بلدید که سریع بره ؟!

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
صابون که لباس نوزاد میشورن👌

صابون معمولی دارم 

اونم جواب میده ؟!

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو نمیدونم.. امتحان کن.. ولی از اون صابونا ک لباس نوزاد میشورن خیلی اثر داره..

آها باشه عزیزم ممنونم بابت راهنماییت ❤️ 

الان ندارم تو خونه 

ان شاء الله فردا میخرم 

خانمای دیگه تجربه نداشتین ؟!