2777
2789

دخمل من عادت کرده تو آغوش باشه و سرشو بزاره تو گودی آرنجم و لالا بفرماین 😘اونجوری,دوسوته میخوابه ولی بزرگتر شه نمیدونم چکار کنم  

نگاه خدارو برات آرزو میکنم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا رو پا میخوابید الان سیسشو عوض کرد😕

روپا راحت تره،تو اغوش میخوابه بزرگتر بشه میخوای چیکار کنی؟تا کوچیکه مدل خوابیدنشو تغیبر بده زود عادت میکنه

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
روپا راحت تره،تو اغوش میخوابه بزرگتر بشه میخوای چیکار کنی؟تا کوچیکه مدل خوابیدنشو تغیبر بده زود عادت ...

اره همینطوره 😒

ماه های اول عالی بودشیر میخورد و رو پا میخوبید ، بعد فقط با شیر خوردن، یه یک ماهی رو شونم میخوابید، الانم که داری دندون در میاره به بدبختی میخوابه  شب انقدر گریه میکنه و جیغ میزنه تا بخوابه 😭😭😭😭

دختر من خانمه قوربونش برم واقعا نفهمیدم الان چطور سه ماهش تموم شد خدا میدونه اصلا اذیتم نکرده حتی بگو یه شب 

شیرش میدم جاشو عوض میکنم میزارمش توی تختش و میرم وقتی برمیگردم خوابش برده الان سه ماهه اینجوریه 

تا صبح هم راحت میخوابه صبح دیگه واسه شیر بیدار میشه باز میخوابه

دختر من 17 ماهشه کنار خودم میخوابه میزنم پشتش آروم آروم ،پستونکش هم تو دهنش خوابش میبره

عزیزم بهتره جای خوابش رو دیگه از خودت جدا کنی وگرنه بعدا دیگه خیلی برات سخت میشه عادت میکنه به پیش شما خوابیدن

دختر من خانمه قوربونش برم واقعا نفهمیدم الان چطور سه ماهش تموم شد خدا میدونه اصلا اذیتم نکرده حتی بگ ...

افرین به خانوم خوشگلت