2777
2789

پسرم  یک ماهه دیگه سه سالش میشه،میخوام از پوشک بگیرمش،دستشویی میاد ولی پی پی نمیکنه،خودشو نگه میداره و گریه میکنه، ۱۰ بار این بلا رو سرم آورده چیکار کنم؟؟الان انقدر گریه کردم خودمو زدم،دیگه دیونه شدم،چه غلطی بکنم

بچه ندارم ولی در این مواقع معمولا به حرف و داستان متوسل میشن که پی پی باید بره دوستاش و مراسم بای بای پی پی و این حرفاراه بندازی بچه تشویق شه.

خودتم نزن یه سرچ کن ببین یه چیز عادیه و خیلیا تو این پروسه باهاش درگیر بودن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان بگو

بگو پی پی ها الان دارن شکمتو میزنن

میگن بذار بریم پیش مامان بابامون چرا ما رو‌تو شکمت نگهداشتی

کلا خیلی ببر بشینه

بلال بده بخوره و چیزای ملین

دختر من دو ماه اینجوری بود سعی کن بری خونه مادرت

بچه رو نباید بترسونی این رفتار بچت طبیعیه اکثر بچه ها از پی پی شون میترسن تو باید یک کار کنی ترسش بریزه نه اینکه با خود زنی بیشتر بچه رو بزنی من هنوز تجربه این مرحله رو ندارم ولی دور رو برم هر چی بچه دیدم همه می‌ترسیدند از پی پی

پوشکش نکن. شرت آموزشی بگیر براش. بزار هر چقدر میخاد پی پی و جیش کنه داخلش حتی فرش هم کثیف شد صبوری کن.این وسط خودت هم نیم ساعت یک ساعت یه بار ببرش دستشویی بزار بشینه رو قصریش. اگه نکرد هم اشکال نداره بگو بیا بیرون انقد این پروسه رو ادامه بده تا یاد بگیره یک ماه طول میکشه ولی یاد میگیره فقط صبوری کن اصلا دعواش نکن وقتی خودشو کثیف میکنه تا یاد بگیره همکاری کنه و نترسه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤