2777
2789
عنوان

میخچه

90 بازدید | 7 پست

اول یه دکتره بهم گفت زگیل زده کف پات، بعد هی میرفتم فریز میکرد ولی یجوری بود انگار پوستش خیلی سفت بود و عمیق بود. 

امروز یه دکتر دیگه رفتم تو سعادت آباد  گفت زگیل نیست و میخچه ست همون موقع با لیزر برام سوزوندش و گفت ریشه داشته، ریشه ش هم سوزوند.  فقط خیلی ظاهرش ناجور شده الان امیدوارم تا یکی دو هفته دیگه که ترمیم کننده بزنم کامل خوب و ترمیم شه پوستش… چون یه مراسم مهم دعوتم 🥲 هرچند کف پا معلوم نیس ولی خودم حس خوبی ندارم بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بهتر شدی؟

درد نداری؟

منم مادرم میچه داره پاش 

بهش گفتن teb del asa بخره 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
الان بهتر شدی؟درد نداری؟منم مادرم میچه داره پاش بهش گفتن teb del asa بخره

همین امروز برام لیزر کرد 

نه درد که نداشت و الانم نداره فقط اون لحظه امپول بی حسی زد قبلش درد گرفت… میخچه کامل برداشته شد ریشه ش هم سوزوند 

تا حالا صبر کنم نتیجه نهایی چندوقت دیگه معلوم شه میام میگم

همین امروز برام لیزر کرد نه درد که نداشت و الانم نداره فقط اون لحظه امپول بی حسی زد قبلش درد گرفت… م ...

ممنون عزیز 🌸

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...