2777
2789

خب نزن خواهر من چکاریه حالا ؟

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده زندگی میکنی ؟

بده مامان یا خواهر یا ... برات بزنه

من مامانم دماغش رو عمل کرده همش من چسب میزنم براش 

حساسیت به خرج نده برای چسب فقط حواست باشه چسبای پایین بینی قرینه باشند که بینی کج نشه فقط همین

فقط 44 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

وا مگه میشع نزنم باید تا دوسه ماه بزنم تا بیتم فرم بگیره

آخخ ببخش من برعکس برداشت کردم

برو جای دکترت برات بزنه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

با خانواده زندگی میکنی ؟بده مامان یا خواهر یا ... برات بزنهمن مامانم دماغش رو عمل کرده همش من چسب می ...

مامان وبابام ک اصلا نمیتونن

دیگه کسی نیس تو خونه

امروز رفتم بیرون دادم دوست پسرم زده🤦‍♀️

گلم چسب بینی تا۲،۳ ماه یه روز درمیون باید تعویض بشه منکه نمیتونم یه روز درمیون برم چسب بزنه برام اون ...

من میرفتم 

دورو بریامم دیدم و شنیدم همینطور .

تقریبا ۲ ماه بود .

جز اونهایی که شهر دیگه بودن که فیلم گرفتن از دست دکتر خودشون میزدن

من میرفتم دورو بریامم دیدم و شنیدم همینطور .تقریبا ۲ ماه بود .جز اونهایی که شهر دیگه بودن که فیلم گر ...

دکتر من تو یه مکان خیلی پرترافیک وشلوغه مطبش خیلی کلافه کننده س بخوام همیشه برم برام بزنه 

اولین باری ک برات چسب زد رو باید میکندی چسبشو بعد طبق همون چسب میزدی منک اینکارو کردم

دکترم تو پیجش یه پست گذاشته ونحوه چسب زدنو خیلی دقیق آموزش داده 

نمیدونم چرا میخوام انجام بدم گند میزنم