2777
2789
عنوان

تهدید

138 بازدید | 22 پست

سلام دوستان برای دوستم یه مشکلی پیش اومده با یه پسر دوست بوده چند روز بعد خواسته تموم کنه پسره تهدیدش کرده که عکساش پخش میکنه به نظرتون چکار کنه خیلی استرس داره؟

اگه عکس یا شماره و ادرس پسررو داره....بگو ب هیچ وجه نترسه مشخصات پسررو و حکم پخش عکسو توی یه متن بنو ...

شمارش داشته پاک کرده ولی اکانت تلگرامش داره

پسره گفته فلان کار کن وگرنه عکسات پخش میکنم دوست من قبول نکرده گفته پخش کن بعد پسره گفته ج نده ای که برات مهم نیست بعدم بلاک کردن همدیگه هردوتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارش داشته پاک کرده ولی اکانت تلگرامش دارهپسره گفته فلان کار کن وگرنه عکسات پخش میکنم دوست من قبول ...

وای خدایا.....تو عکس معلومه صورتش؟شماررو واسه چی پاک کرده؟احمقه مگه جسارتا...اسمو فامیلشو ک میدونه ؟ادرسم نداره؟؟؟؟

وای خدایا.....تو عکس معلومه صورتش؟شماررو واسه چی پاک کرده؟احمقه مگه جسارتا...اسمو فامیلشو ک میدونه ؟ ...

اره صورتش،معلومه نه هیچی نداره 

به نظرتون پسره ممکنه پخش کنه یا فقط،تهدید کرده به هدفش برسه نرسیده بلاک کرده رفته؟

نه بابا تهدید تو خالی کجا میخاد پخش کنه این همه زن و دختر عکسشون تو اینترنته من هرکیو میشناسم عکس خو ...

عزیزم به نظرت خاله دوستام مجازات پخش عکس برای پسره بفرسته و بگه اگه پخش بشه پلیس فتا شکایت میکنیم؟

نمیدونم طرف چند سالشه عجب آدمایی پیدا میشن، حالا عکس دقیقا چیه؟ پیاماش رو نگه دار اگه تهدید کره ببر ...

نگاه کنین گفته عکساتو پخش میکنم ها فلان کار کن دوستم گفته پخش کن گفته  ج نده ای دیگه برات مهم نیست دیگه ام چیزی راجب پخش عکس نگفته بعد چند تا فحش و دعوا همدیگه بلاک کردن به نظرت تهدیدش جدی بوده؟ یا خاله اش پیام بده جرم پخش عکس بفرسته بگه در صورت پخش شکایت میکنیم