2777
2789
عنوان

کمکککک ناخنم قارچ زده😭😭

225 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی اینجا تجربه داشته ناخنش قارچ زده باشه تروخدا کمکم کنید😭

الان چندساله ناخنمو کاشت میکردم تا الان این اتفاق برام نیوفتاده بود 

برای اولین بال ماه پیش اشتباه کردم رفتم پیش یه ناخن کار دیگه و ناخنمو کاور کردم الان یک ماه گذشته بود نخواستم برم ترمیم یگی دوتاش شکسته بود گفتم بزار بکنمشون بعدا برم کاشت دوباره کندم دیدم دوتا از ناخن هام قارچ زده یعنی یکیشون روش یکم سبز شده😭یکیشونم  کنارش زرد شده😭🥲 

هن🥶😨

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووااای چرا ترسوندی.برای اولین بارتوعمرم امروز رفتم کاشت

نترس عزیزم من چندساله کاشت انجام میدادم هیچ مشکلی هم برام پیش نمیومد اشتباه کردم اینبار پیش یه ادم تازه کار رفتم ک مدل میخواست و ناخن خودمو پیشش کاور کردم🥲🤦🏻‍♀️

حتما برو پیش متخصص پوست یه مدت هم اصلا کاشت نرو.

ممکنه قارچ نباشه خدای نکرده عفونت سودوموناسی باشه خصوصا که میگی سبزه پس حتما برو متخصص پوست. البته عفونت سودوموناسی بیشتر تو افرادی ایجاد میشه که دائما دستشون مرطوبه ولی احتمال انتقالش توی سالن و ناخونکاری هم هست

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

نیاز به دکتر نداره اولا ترمیم ۳ هفته س نرفتی ناخنت شکسته و هوا گرفته بوده رطوبت رفته داخلش و تبدیل به قارچ شده که مقصر خودتی دوما برو داروخانه قطره کانازول بخر بزن حل میشه وقتی کامل خوب شد بعد برو جای مناسب کاشت بزن 

ناخنکارخوب اینجاکه میزارم عالیه واقعا کارش

تهرانه 

nailartist_sanaz1

09351090977