2777
2789
عنوان

آیا برای مهمونی سیزده نفر این مقدار غذا کم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 36 پست
البته مرغ با قیمت بهتره به نظرم

یعنی سه تا مرغ بپزم؟

من حرفی ندارم تنها مشکلم اینه باید برن تو فر اخر سر

منم جایی ک قراره مهمونی بدم یه توستر دارم کلا بخاطر این نمیدونم چیکار کنم

یعنی سه تا مرغ بپزم؟من حرفی ندارم تنها مشکلم اینه باید برن تو فر اخر سرمنم جایی ک قراره مهمونی بدم ی ...

چرا سرخ نمیکنی .من آبپز میکنم بعدش سرخ میکنم برای خودم تایم میذارم که مثلا ساعت ۹ شب سفره میذارم بعدش از ساعت ۷ و نیم سرخ میکنم تا ۹ آماده ست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سرخ نمیکنی .من آبپز میکنم بعدش سرخ میکنم برای خودم تایم میذارم که مثلا ساعت ۹ شب سفره میذارم بعد ...

میترسم چون همش تو فر گذاشتم برا سرخ شدن

میترسم حالا سرخ کنم وا بره اون وسط

ریسک امتحانش برای بار اول

بازم هرچی بگی چکار  کنم بنظرت؟

میترسم چون همش تو فر گذاشتم برا سرخ شدنمیترسم حالا سرخ کنم وا بره اون وسطریسک امتحانش برای بار اولبا ...

مرع درسته رو نباید پوست بگیری و اینکه کاملا پخته نباید بشه ،چون تایم سرخ کردنش ۱ ساعت بیشتره میپزه تو همون تایم ،ولی شما ریسک نکن ،۲ تا مرغ درست بخر مثل همیشه درست کن ،خورشت هم که داری ،یه میرزا قاسمی یا شامی هم بپز در کنارش  ،چون مشخصه مهمونات خوش خوراکن

اره عالیه اینم حرف قشنگیه کنارش یه چیزم درست کنم خیالم راحت باشه

میرزا قاسمی اگه خواستی بپزی از قبل آماده کن هرچی میمونه خوشمزه تر میشه لعنتی ،شامی سخته سیب زمینی و گوجه هم باید سرخ کنی دردسر داره