2777
2789
عنوان

خانمهای باردار لطفا بیایید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 23 پست
نه عزیزم. دیابت بارداری به وزن ربطی نداره هر کسی ممکنه بگیره. من سر بارداری اولم هم داشتم.  ال ...

واى مرسى از جوابتون اخه منم تو اقدامم ولى بخاطر اضافه وزن همش دكتر بهم استرس ميده كه ديابت ميگيرى و فشار خون 😔خيلى ميترسم همه ام بهم ميگن از اين استرس باردار نميشى😔توكل به خدا شما اينجور گفتيد دلم اروم شد🙏🏻ايشالا كه نى نيتونو سلامت بغل بگيريد🙏🏻🌹

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
واى مرسى از جوابتون اخه منم تو اقدامم ولى بخاطر اضافه وزن همش دكتر بهم استرس ميده كه ديابت ميگيرى و ...

نه اصلا استرس نداشته باش. چه بسا خانمهای چاقی که دیابت نگرفتن ولی لاغرا گرفتن. در بارداری جفت از ترشح انسولین جلوگیری میکنه و باعث دیابت میشه. دلیل نداره همه بگیرن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مطمئنی دل پیچه س؟ چیزی که گفتی بیشتر شببه انقلاضات رحمیه. الان خوبی؟ با دکترت یه مشورت بکن انشااله که جیزی نیست خوب میشی

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
سلام مطمئنی دل پیچه س؟ چیزی که گفتی بیشتر شببه انقلاضات رحمیه. الان خوبی؟ با دکترت یه مشورت بکن انشا ...

آره شبیه دل پیچه ست حتی احساس میکنم باید برم دستشویی ولی دستشویی ندارم. 

اومدم نتیجه دردامو بگم شاید به دردتون بخوره.

به دکترم زنگ زدم گفت برو سرم هیوسین تزریق کنن بهت فردا بیا مطب ببینمت. 

همین کار رو کردم رفتم پیش یه دکتر برام سرم هیوسین نوشت رفتم تزریق کردن.

شب تا صبح خوب بودم و درد دلم خوب بود. فقط وقتی سرپا می ایستادم زیر شکمم فشار وارد میشد و مجاری ادارم تیر میکشید. 

رفتم پیش دکترم در کمال ناباوری گفت نی نی میخواد زود بود باید حداقل بتونی پنج هفته نگه داریش. بهم آمپول بتامتازون داد و آمپول پرولوتون که رحمم جا باز کنه . و گفت باید استراحت مطلق باشی. 

الان سی هفته و پنج روزمه. نمیدونم این استراحت رو میتونم بکنم یا نه. هیچ کس پیشم نیست غریبم یه پسر دیگه دارم که اونم رسیدگی میخواد . 

فقط میخوام دوستای گلم برام دعا کنن . دکتر گفت اگر زود بیاد هزینه Nicu خیلی بالاست . بچه هم اذیت میشه. 😭😭😭😭😭😭