2777
2789

سلام روز بخیر. من هفته ۳۱ ام هستم . دو روزی هست یه دل پیچه ای گرفتم درد از نافم میگیره تا معده یه سی ثانیه طول میکشه بعد ول میکنه. میخواستم ببینم کسی اینجوری شده ؟ تجربه ای دارید در این باره؟ نی نی هم همش خودشو تو شکمم جمع میکنه که باعث میشه دردم بیشتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تا امروز نخوردم به خاطر دیابت بارداری که دارم. ولی امروز دل رو زدم به دریا یه نبات کوچولو خوردم ...

عزیزم من نمیدونستم دیابت داری.اگه دیابت داری بیشتر مراقب باش

ان شاءالله فرشته کوچولوتو بغل بگیری

به دکترت بگو عزیزم و استراحت کن. فک کنم خودتو گرم نگه داری تو این فاصله بد نباشه. ولی دکتر برو

بعدشم خیلی نگران نباش تو هفته های آخر دردها و اتفاقات مختلف نسبتا طبییعه ولی بی تفاوت هم نباش

من بارداريو تجربه نكنم ولى فكر كنم سردى كرده باشى يكم گرميجات بخور شكمتم با چادر ببند سفت نبندى نى نى اذيت شه😍من دوستم تو باردارى شمال رفته بود تو سرما نى نى سرما خورده بود قولنج ميكرد ى گوشه جمع ميشد و اذيت ميكرد يكم گرم نگهش دار 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
من بارداريو تجربه نكنم ولى فكر كنم سردى كرده باشى يكم گرميجات بخور شكمتم با چادر ببند سفت نبندى نى ن ...

منم تو این چند روز شکمم رو بستم. ولی از نظر خوردن چون دیابت دارم زیاد نمیتونم چیزی بخورم. 

ببخشيد ى سوال بى ربط دارم 🙈شما قبل باردارى اضافه وزن داشتيد كه ديابت باردارى گرفتيد؟

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
ببخشيد ى سوال بى ربط دارم 🙈شما قبل باردارى اضافه وزن داشتيد كه ديابت باردارى گرفتيد؟

نه عزیزم. دیابت بارداری به وزن ربطی نداره هر کسی ممکنه بگیره. من سر بارداری اولم هم داشتم. 

الانم که هفت ماهمه کلا شش کیلو اضافه کردم.