2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم کسی برامون دعا گرفته

20944 بازدید | 21 پست

دوساله ازدواج کردم خیلی یهویی از شوهرم بدم میاد در حد مرگ مثلا حتی مرگشم تصور می‌کنم طوریکه از شدت تنفر از صبح تاشب شب تا صبح گریه با عصبانیت دارم😑

درحالی‌که هیییچ بحثی و ناراحتی هم نداشتیم 

یا مثلا چند روزه خیلی خیلی یهویی یاد یه پسری میفتم که مثلا پنج سال پیش یبار دیدمش و باهاش تخیل میکنم😑

درحالی‌که تواین همه مدت هیچوقت به این چیزا اون فرد فکرمم نمی‌افتاد 

هی خودمو سرگرم میکنم ولی همش عین مته رو مخمه تقریبا یک ماهه که اینجوری شدم

💢علائم دعا و طلسم در فرد سحر شده

◀️ترس بی دلیل زمانی که تنهاست بخصوص شب ها

◀️احساس حضور شخصی در اطرافش یا اینکه کسی داره بهش نگاه میکنه

◀️کلافگی

◀️عصبانیت

◀️منزوی شدن

◀️گریه کردن بی دلیل

◀️نا امیدی

◀️گره در کارها

◀️ایجاد اختلاف و شکست در روابط و کارها

◀️فراموش کردن خواب 

◀️دیدن خواب های آشفته 

◀️ایجاد حالت خلسه در زمان خواب مثل بختک

بیماری هایی که پزشکان علتشان را تشخصیص نمیدهند یا میگوند مشکلی وجود ندارد

◀️درد در قسمتهای مختلف بدن

💢نشانه های طلسم زدگی

◀️بی نظمی در ساعت خواب.

◀️خواب های بی معنی و بی ربط یا کابوس.

◀️گرفتگی عضلات شانه، کتف، کمر، گردن، باسن و یا پهلوها زمان بیدار شدن.

◀️عدم تمایل به برخاستن از بستر.

◀️اسهال و دلپیچه بی دلیل از 1 ساعت بعد از بیداری تا ساعت 11 ظهر.

◀️افسردگی.

◀️سردرد بی دلیل.

◀️مصرف زیاد نمک یا شکر.

◀️عطش زیاد به مایعات.

◀️ضعف بینایی.

◀️ریزش موی سر.

◀️هیجان زدگی ناگهانی.

◀️خوشحالی بی دلیل.

◀️ناراحتی بی دلیل.

◀️عصبانیت شدید غیر لازم و بی دلیل.

◀️زردی صورت.

◀️اختلال جنسی.

◀️عدم اشتیاق به واجبات شرعی.

◀️توهم و عدم تمرکز.

◀️گره بی دلیل

😐😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💢کسانی که سحر و جادو میشن یک یا چند خصوصیات زیر در آنها ظاهر میشه:

💢شبها خواب بد میبینند(یا کابوس میبینند)

💢شبها موقع خواب,در یا دیوار منزل,مخصوصا سقف منزل صدا میده.(بیخود و بیدلیل)

💢شبها هنگام خواب همش احساس میکنید که کسی  به شما خیره شده و شما همش به این طرف و آن طرف نگاه میکنید.

💢همیشه دست به هر کاری میزنید یا نمیتوانید به پایان برسانید و یا اگه تمام میکنید موفقیت آمیز نیست.و بیخود و بی جهت نیمه کاره کار رو رها میکنید.و رمق ندارید ادامه دهید.

💢بی جهت با اطرافیان درگیر میشوید و وقتی اشوب بپا کردید خودتان از کردار خود خیلی پشیمان میشوید.(حتی گریه هم میکنید)

💢فکر های خیلی پلید و شهوت آمیز همیشه به ذهنتان خطور میکند(گاهی علاقه مند میشوید تا با همجنس خود همب*ستر شوید.و یا گاهی احساس میکنید زنا کنیدو….) که متاسفانه این بدترین سحر و جادوییست که میتواند گریبانگیر طرف شود.چون به مرور قدرت و اراده و توان و آبروی  انسان سحر زده را میگیرد و به پستی و نابودی می کشاند.

💢احساس میکند  هیچ حس و احساسی نسبت به همسر خود ندارد و نسبت به خوانواده اش به مرور بی علاقه و بیتعصب میشود.

💢گاه گاه بدن سحر شده داغ میشه و از گرمای درون  عرق میکندو بی تاب میشه.(که این خصوصیات بیشتر شبها به وجود می آید)

💢گاهی در بدن خود احساس خارش میکند ولی نمیداند این خارش کدام قسمت بدن اوست و به خاطر همین تمام بدنش را مرتب میخواراند.

💢خواب زیاد,اگر در روز بین ۱۱ تا ۱۳ ساعت خواب هستید بدانید که سحر یا جادو شده اید.(البته این مورد ۱۰۰% به خاطر سحر نمیتونه باشه.این اشاره ای که کردم برای شخص سحر شده هم میتواند باشد .

💢گرفتگی عضلانی . گاهی در روز احساس گرفتگی در قسمت ناحیه بدن میکنید.مثلا درد کمر یا پا و یا تار دیدن چشم)

اگر شما یک یا چند حالت بالا را دارار هستید .به احتمال قوی سحر شدید که این گونه سحر معمولا توسط جن یا پری صورت میگیرد.

💢علائم دعا و طلسم در فرد سحر شده

◀️ترس بی دلیل زمانی که تنهاست بخصوص شب ها

◀️احساس حضور شخصی در اطرافش یا اینکه کسی داره بهش نگاه میکنه

◀️کلافگی

◀️عصبانیت

◀️منزوی شدن

◀️گریه کردن بی دلیل

◀️نا امیدی

◀️گره در کارها

◀️ایجاد اختلاف و شکست در روابط و کارها

◀️فراموش کردن خواب 

◀️دیدن خواب های آشفته 

◀️ایجاد حالت خلسه در زمان خواب مثل بختک

بیماری هایی که پزشکان علتشان را تشخصیص نمیدهند یا میگوند مشکلی وجود ندارد

◀️درد در قسمتهای مختلف بدن

😐😑 

💢کسانی که سحر و جادو میشن یک یا چند خصوصیات زیر در آنها ظاهر میشه:💢شبها خواب بد میبینند(یا کابوس م ...

همه اینارو دارم 

بعلاوه اینکه دوس ندارم شوهرم بهم دست بزنه خودار..یی میکنم

همش هم یاد مثلا فلان دوست پسر نوجوونیم میکنم😐😑

اصن یچیز فجیییع 

چکار کنم 

💢کسانی که سحر و جادو میشن یک یا چند خصوصیات زیر در آنها ظاهر میشه:💢شبها خواب بد میبینند(یا کابوس م ...

میشه بگید چطوری باید رفع بشه من همشو دارم حتی بیشتر از ۱۳ ساعت میخوابم گاهی شده یه روز خواب بودم 

میشه بگید چطوری باید رفع بشه من همشو دارم حتی بیشتر از ۱۳ ساعت میخوابم گاهی شده یه روز خواب بودم

#اذکار_روحانی 📿

🔰قویترین باطل کننده سحر و جادو

✔️ بهترین روش برای ابطال طلسم و سحر و قویترین باطل کننده ی سحر و جادو (مکتوب باشد یا مرشوش و یا ماکول ) استفاده از آیات قرآنی (خصوصا معوذتین) برای این امر است که در مطالب قبلی به این آیات کریمه اشاره شده است. یکی از بهترین اذکار برای باطل کردن طلسم و سحر ، استفاده از آیه شریفه ذیل است: 

{وَلَا یُفْلِحُ السَّاحِرُ حَیْثُ أَتَى} .

عدد تکرار این آیه شریفه ۱۳۹۴ میباشد.

دعای مذکور در ذیل از قویترین و مجربترین حرزها جهت جلوگیری و درمان و باطل کردن طلسم است. فردی که این دعا را به همراه داشته باشد و یا حتی در منزل نگهداری کند، به اذن و اراده باریتعالی از طلسم و بسته شدن کارها مصون خواهد ماند. 

♈️از جمله خواص دعا و لوح هفت حصار هاروس اللیل عبارتند از :

دفع دشمنان و دفع آزار افراد مزاحم ، ایجاد حصار عظیم برای دفع چشم زخم و طلسم ، دفع هر گونه بستگی در بخت و کار، تقویت اراده و اعتماد به نفس ، رفع ترس بطور کلی ، گشایش کارها و امورات روزمره ، از بین بردن چشم زخم و چشم نظر ، تقویت اعتماد به نفس و اراده و حافظه و شجاعت ، دفع وپیشگیری از سحر و طلسم و جادو ، دفع اضطراب و رفع بی خوابی ، تنظیم فشار خون ، دفع وسواس عملی .

📌خواص دعای حصار اعظم ایجاد یک حصار قدرتمند در مقابل بلایای مختلف و شر دشمن است. شخصی که این دعا را با خود به همراه داشته باشد از شر جن و انس در امان خواهد بود. واقع امر بر این است که خواص این دعا بی شمار است ولی بطور کلی به جهت دفع همزاد و حفظ از شر جن و انس میباشد و همچنین حصاری هفتگانه و غیر قابل نفوذ بوده که محافظ و حفظ کننده انسان در مقابل کلیه دشمنان و بدگویان و حاسدان است. خاصیت دیگر دعای هفت حصار ، دفع و ابطال سحر و طلسم است و این دعا ، حصار و دژی محکم است در برابر سحر و طلسم . همچنین به اذن خداوند تبارک و تعالی از هر گونه چشم زخمی در امان خواهد بود.

✅طلسم کارگشایی قوی برای گشایش کار و باز شدن گره از کار و مشکلات

هر گاه کسی کارهایش بسته شده باشد 17 روز و روزی 17 مرتبه بعد از نماز ظهر این اسامی مبارک را بخواند و در روز آخر این لوح شریف که در زیر آمده است را به همراه اسماءالله تبارک و تعالی در دو تکه کاغذ با قلمی قرمز رنگ بنویسد و یکی را همراه خود سازد و دیگری را در منزلش بیاویزد به طوری که باد آن را تکان دهد که گشایش و فتح و نصرت در تمامی کارهای بسته اش حاصل شود

📌اللّهُمَّ اِنّی اَسئَلُکَ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا وَکیلُ یا کَفیلُ یا دَلیل یا قَبیلُ یا مُدیلُ یا مُنیلُ یا مُقیلُ یا مُحیلُ

خدایا از تو درخواست میکنم به اسم مبارکت ای با جلال و ای با جمال ای نگهدار خلق ای عهده دار امر بندگان ای راهنما و ای پذیرنده ای دصت به دست گرداننده ای رساننده ای نادیده گیرنده ای حواله دهنده

😐😑 

این علائم دائمی باید باشه یعنی در تمام طول روز و شب باهاته اگه یه روز هست و یه روز نیست پس طلسم نیست

خوابم همیشه زیاده هیج وقتم نمیتونم راحت بلند بشم انگار سنگین میشه بدنم  گاهی وقتا حس میکنم کسی نگام میکنه اینقدر ک از ترس از خواب میپرم یا خواب میبینم یه نفر شبیه آبجیمه ولی با چشمای خونی بالا سرم نشسته و میخنده  اینا گاهین ولی خوابیدنم خیلی زیاد و شدید و همیشگیه

هیچ گدوم از کارامم نمیتونم شروع کنم اصلا انگیزشو ندارگ بدتر از اون ارادشو

[QUOTE=353245023]میشه بگید چطوری باید رفع بشه من 

نسخه ای براتون میگم که میتونین بدون سرکتاب و البته یا اعتقاد بدونین طلسم و السحر دارین و اگر دارین کی هست

#کشف_سریع_وجود_سحر_و_دیدن_ساحر

♦️اگر شک دارین سحری برای شما زده شده یا نه، برای باطل کردن سحر به امر خداوند مقتدر در اتاقی تنها با طهارت کامل بعد از نماز عشاء ( تقریبا یکساعت بعداز نماز مغرب) بدون اینکه از روی سجاده برخیزی با یک تسبیح درحالیکه اتاق تاریک باشد و در اتاق هم قفل کرده تا کسی مزاحمتون نشه ، با چشمانی بسته دل بخدا بدین و ٩٩ بار تکرار کنین

💠سحر حسبى الله و نعم الوكيل💠

🎗به قدرت خدا کم کم تصویر شخصی که برای شما سحر درست کرده رو خواهید دید ومحل اختفاء سحر و چگونگی سحر زدن رو بشما نشون میدن واگر در این مدت چیزی ندیدین سحر شما به امر خدا عاطل و باطل خواهد شد🎗

☀️شرط موفقیت اطمینان و اعتقاد به قدرت خدا در باطل کردن سحر و ساحران هستش بدون شک وتردید و با یقین عمل کنین اگر شب اول ندیدن تا ٧ شب عمل کنید

😐😑