2777
2789
عنوان

بتا و بارداری

64 بازدید | 13 پست

سیکل من 30 روزه هست 11مرداد پریود شدم و یک هفته قبل پریودی بی بی چک مثبت شد و 10شهریور بتا دادم که 242.16 بود و 16 رفتم سونا که ساک بارداری و کیسه زرد تشکیل شده و جنین نبود عدد بتا زیاد نیست ربطی به جنسیت داره و کی برای تشکیل قلب باید برم و اینکه چه ویتامین باید بخورم 

برا دیدن ساک بارداری 

سونو واژینال میکرد دکترت میدید

برا سونو قلب هم ۷هفته

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

و اینکه از خودتون دارو نخورید دکتر خودش میده

اسید فولیک و ویتامین دی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو شکمی انجام داد

منم ۶هفتمه

۴هفته رفتم دکتر،سونو واژینال کرد مشخص شد ساک.

برا قلب هم گفته ۷هقته بیا

خیلی استرس دارم دعا کن رفتم برا قلبش بزنه😭🙏❤️

الان می تونم بخورم اسید فولیک چند بخورم ویتامین دی چند بخورم

اول برو دکتر دکتر برات بنویسه

از تیروعید و قندم دادی چند هفتته؟

عزیزم شما چند هفته؟

منم ۶هفتمه۴هفته رفتم دکتر،سونو واژینال کرد مشخص شد ساک.برا قلب هم گفته ۷هقته بیاخیلی استرس دارم دعا ...

من تعداد هفته نمی دونم چطور محاسبه می شه با آخرین قاعدگی می شه فردا 6هفته با سونو می شده 4هفته 

استرس نداشته باشه 10هفته فرصت داری