2777
2789

قطره گلیسرین فنیکه برای نرم کردن واکس گوش (جرم داخل مجرای خارجی گوش) بکار می‌ره تا کار شست و شوی گوش راحت‌تر انجام شه. همچنین از این محلول در درمان کمکی عفونت و تسکین دردهای خفیف گوش میانی و خارجی نیز استفاده می‌شه.حتما باید استفاده کنی.

قطره گلیسرین فنیکه برای نرم کردن واکس گوش (جرم داخل مجرای خارجی گوش) بکار می‌ره تا کار شست و شوی گوش ...

اینو میدونم،فقط خواستم ببینم تا چند روز باید استفاده کنم،بعد

وقتی خودم میزارم تو گوشم قطره خارج میشه روی زمین یا روی تختم بخوامم همین مشکل دارم،نمیدونم چکنم☹️🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دکترت میگفت بستگی به میزان جرم داره . معمولا حداقل مقدار مصرف این قطره قبل از شست و شوی گوش ۳ بار در روز و هر بار ۳ قطره به مدت ۳ روز یا مطابق تجویز پزشک است. 

نکته چند روز بعد بیا شستشوی گوش مگه.

باید دکترت میگفت بستگی به میزان جرم داره . معمولا حداقل مقدار مصرف این قطره قبل از شست و شوی گوش ۳ ب ...

گفت وقتی تموم شد بیا،گفت پنج بار بزن بعد تقسیم کن من پنج قطره میریزم،دکتر داروخانه روی جعبه نوشت هر۶ساعت پنج قطره،ولی مامانم تقسیم کرد شد هر ۴ساعت نیم پنج قطره

دیگه اره باید شستشو بشن    

زمان نداده،فقط گفت هروقت تموم شد بیا،گوش هام تندتند جرم میگیره کلافم کرده

اره بعضی گوش ها  تند تند میگیره .. اشکال نداره . بستگی به میزان گرفتگی گوشت داره .... خب استفاده کن تا تموم بشه .

سلام،دیشب قطره ام تموم شد😃😃😃آقای دکتر نیازه دوباره بخرم یانه؟؟

خب من که چشم پزشک نیستم .گفتی دکترت گفته تا وقتی بریز که تموم بشه . بعدش شستشو میده وقت بگیر برو پیش دکتر