2777
2789
عنوان

خانم ها ....خانم ها....گوش فرا دهید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 78 پست

دوستان مهرالمثل به زنانی تعلق میگیره که قبل ازعقد براشون‌مهریه ای تعیین نشده باشه و بعدازعقدم‌نتونن به توافقی برسن 

درخصوص صدو ده سکه که خیلی چیزا عجیبم میشنوم باید بگم که ۱۱۰ سکه درخصوص خانم هاییه که مهربه بالاترازین عدد دارن و همسرشون تا ۱۱۰ سکه یابالاترو پرداخت کنه

دراینصورت مرد دیگه زندان نمیره 

این اخرین‌اطلاعات بنده ست به دلیل رشته تحصیلیم

بعید میدونم توی این دوسه سالی که فارغ التحصیل شدم چنین چیزای جدیدی دربیاد

اخه چجورمیشه وقتی قانون و کشوراینهمه مهریه کم رو تبلیغ میکنه بگه به همه ۱۱۰ سکه تعلق میگیره

خیر اصلا اینطور نیس

کسی که مهریه ش یه سکه ست همون یکیو میگیره

کسیم که بیشترباشه خب بیشتر

خانم هاییم‌که مهریه شون پول باشه چون به روز نیس و ارزشش کمترمیشه تحت تاثیر تورم ، باتوجه به تورم محاسبه میشه

بنابراین زنی که چندین سال پیش مهریه ش پونصد هزارتومن بوده به روز میشه و مبلغش بیشترمیشه

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        
بگم همه میگن چرااا..ولی من 14 تاس . دلیلم زیاد دارم ک چرا 14تا اما حوصله تایپ ندارم 😊😊😊😊

منم 14 تاست

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخصوص مهریه زن میتونه چنانچه اطلاع از حساب دقیق همسرش و شماره حسابش داره

یا از سندملکی

یا ماشین به طور مستقیم از طریق همین مدارک اقدام کنه و مالشو توقیف کنه و بعدم به اندازه مهریه ش تملیک کنه 

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم