2777
2789
عنوان

ماما هستم پاسخگوی سؤالاتتون

367 بازدید | 23 پست

عزیزان من ماما هستم هر سوالی راجع به حیطه زنان بارداری زایمان داشته باشید راهنماییتون می‌کنم 

لطفا پیج اینستا رو فالو کنید اونجا در خدمتتون هستم 

Womens-counseling

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همیشه روز هفت پریود پاک بشی ولی اخرین پریودیت روز ده ی قطره خون تازه و روز سیزده اندازه دوتا نقطه خونریزی باشه دلیل چیه؟

زمان پریود هم هرماه سه تا پنج روز زودتر از دفعه قبل باشه

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

بپرسید

28 تیر پریودیم بود و 13 مرداد اقدام داشتم 

6 شهریور بتا بالای 1000 شد دیروز ک 7 هف و 6 روزم بود ب حساب پریود رفتم سونو 

تو سونو نوشت 5 هف و 4 روز و msdمساوی با 14 م م 

ساک و کیسه زرده بود برا قلب گفت 10 روز دیگه بیا 

ب حساب سونو اگر باشه قشنگ میفته روز اقدامم و درسته حالا این ام اس دی چیه خوبه برا این هفته ؟

سونو اگر 8 هفته برم بهتر نیست؟آخه اون گفت 7 هفته بیا

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سلام ماهلین جان خوبین رژیم پسر زایی بگین از نوع دوقلو .ممنونم.چه غذاهایی گرمی هستن ؟

برای پسر زایی باید رژیم پر سدیم و پتاسیم بگیرید و مصرف کلسیم و منیزیوم رو محدود کنید ، غذاهایی ک سرشار از سدیم و پتاسیم هست رو سرچ کنید چون تعداد زیاده نمیشه همرو نوشت ، حداقل از ۴ ماه قبل بارداری باید رعایت کنید ، و خیلی نکات دیگه برای رژیم پسر ، پیج رو فالو کنید اونجا کامل توضیح میدم 

وقتی همیشه روز هفت پریود پاک بشی ولی اخرین پریودیت روز ده ی قطره خون تازه و روز سیزده اندازه دوتا نق ...

اینکه زمان پریود همیشه زودتر از ماه قبل میشه ک کاملا طبیعی و باید اینطور باشه ، دیدن خون هم مشکلی نداره ولی برای اطمینان ی معاینه واژینال بشید برای رد زخم دهانه رحم

28 تیر پریودیم بود و 13 مرداد اقدام داشتم 6 شهریور بتا بالای 1000 شد دیروز ک 7 هف و 6 روزم بود ب حسا ...

عزیزم سن بارداری رو فقط از تاریخ اخرین پریود حساب میکنن اگ پریودهات منظم بوده باشه ، اصلا روز اقدام رو در نظر نگیر ،واسه شنیدن قلب جنین هم پایان ۶ هفته میشه گوش داد ، شما هفته بعد بری اوکی هست