2777
2789
عنوان

ماما هستم پاسخگوی سؤالاتتون

367 بازدید | 23 پست

عزیزان من ماما هستم هر سوالی راجع به حیطه زنان بارداری زایمان داشته باشید راهنماییتون می‌کنم 

لطفا پیج اینستا رو فالو کنید اونجا در خدمتتون هستم 

Womens-counseling

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی همیشه روز هفت پریود پاک بشی ولی اخرین پریودیت روز ده ی قطره خون تازه و روز سیزده اندازه دوتا نقطه خونریزی باشه دلیل چیه؟

زمان پریود هم هرماه سه تا پنج روز زودتر از دفعه قبل باشه

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

بپرسید

28 تیر پریودیم بود و 13 مرداد اقدام داشتم 

6 شهریور بتا بالای 1000 شد دیروز ک 7 هف و 6 روزم بود ب حساب پریود رفتم سونو 

تو سونو نوشت 5 هف و 4 روز و msdمساوی با 14 م م 

ساک و کیسه زرده بود برا قلب گفت 10 روز دیگه بیا 

ب حساب سونو اگر باشه قشنگ میفته روز اقدامم و درسته حالا این ام اس دی چیه خوبه برا این هفته ؟

سونو اگر 8 هفته برم بهتر نیست؟آخه اون گفت 7 هفته بیا

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سلام ماهلین جان خوبین رژیم پسر زایی بگین از نوع دوقلو .ممنونم.چه غذاهایی گرمی هستن ؟

برای پسر زایی باید رژیم پر سدیم و پتاسیم بگیرید و مصرف کلسیم و منیزیوم رو محدود کنید ، غذاهایی ک سرشار از سدیم و پتاسیم هست رو سرچ کنید چون تعداد زیاده نمیشه همرو نوشت ، حداقل از ۴ ماه قبل بارداری باید رعایت کنید ، و خیلی نکات دیگه برای رژیم پسر ، پیج رو فالو کنید اونجا کامل توضیح میدم 

وقتی همیشه روز هفت پریود پاک بشی ولی اخرین پریودیت روز ده ی قطره خون تازه و روز سیزده اندازه دوتا نق ...

اینکه زمان پریود همیشه زودتر از ماه قبل میشه ک کاملا طبیعی و باید اینطور باشه ، دیدن خون هم مشکلی نداره ولی برای اطمینان ی معاینه واژینال بشید برای رد زخم دهانه رحم

28 تیر پریودیم بود و 13 مرداد اقدام داشتم 6 شهریور بتا بالای 1000 شد دیروز ک 7 هف و 6 روزم بود ب حسا ...

عزیزم سن بارداری رو فقط از تاریخ اخرین پریود حساب میکنن اگ پریودهات منظم بوده باشه ، اصلا روز اقدام رو در نظر نگیر ،واسه شنیدن قلب جنین هم پایان ۶ هفته میشه گوش داد ، شما هفته بعد بری اوکی هست