2777
2789
عنوان

زندگی من💚🌱 روز چهارم

218 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

روز چهارم هم تموم شد و حال من تو روز چهارم نسبت به بقیه روزها خوب بود و حس خوبی داشتم با اینکه یبار تحریک شدم ولی مقاومت کردم خلاصه نمازهام رو به موقع خوندنم بجز نماز صبح 

خداروشکر حالم الان خوبه 

اینم بگم که هرروز صدقه میندازم اینم بنظرم خیلی بهم روحیه میده 

لطفا برام دعا کنید💚

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۲۱

ساعت ۱۵:۳۱

آفرین واقعا بهت👏👏👏👏. جوونایی مث شما باعث افتخاری عزیزم . ان شاالله همیشه موفق باشی ❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم عزیزم 🥺❤️‍🩹 لطفا برام دعا کنید🫂

مطمئنم موفق میشی عزیزم به حق صاحب الزمان عج. مهم همین همتت هست.

فقط قول بده در هیییییچ صورتی در هیچ صورتی ناامید نشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

👏👏👏👏💪

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

مطمئنم موفق میشی عزیزم به حق صاحب الزمان عج. مهم همین همتت هست.فقط قول بده در هیییییچ صورتی در هیچ ص ...

بله خیلی از مواقع احساس ناامیدی و افسردگی دارم ولی همیشه مقاومت میکنم چون حس میکنم خدایی بزرگ تر از همه اینها مراقبم هست 

خدا منو دوست داره و اینو حس میکنم ❤️