2777
2789

سلام دوستان، تاپیک قبلیو که نوشتم همه گفتن وای ما گفتیم مادربزرگت الان چیکار کرده اینا که چیزی نیست. و همونطور که میدونستم حس من هیچوقت اشتباه نمیکنه، چند روز قبل خاله ام عمرشو داد به شما و همین مامانبزرگم(پدری) قبل از اینکه خالم فوت کنه اونموقعی که خالم تو کما بود رفت مسافرت شهری که بچش زندگی میکنه و چند روز بعد رفتنش خالم فوت کرد این زن خداشاهده نه تنها نیومد از اون شهر یه زنگ ساده به من نزد که بگه تسلیت میگم غم اخرت باشه عزیزم. 

و موقعی که خالم فوت کرد بابابزرگم هم از غم اون رفت تو کما حتی بعد از اینکه اینو از بابام شنید باز هم یه زنگ به من نزد. برای تولدم هم به من زنگ نزد بعدش به بابام گفت عمه هاش زنگ زدن جواب نداده!!! یعنی اینکه میدونسته تولدمه تبریک نگفت تازه منت زنگ عمه هام هم میزاره. 

مار خوش خط و خال به این شکل دیده بودید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که چیزی نیست.

مادربزرگ ماها رو ندیدی . 

۱۰۰ برابر ایناس . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب عمه ها زنگ زدن جواب ندادی دیگه . چرا بزنن؟؟

حموم بودم متوجه تماس نشدم 

چه ربطی داره؟ مثل این میمونه بگی خب عروسیتون بوده دوستم اومده من دیگه چرا بیام