faran26 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 417 عنوان کسی از خانوادتون کاشت مو انجام داده 481 بازدید | 32 پست داداشم میخواد کاشت انجام بده ولی هنوز دو دله که کجا انجام بده تهران یا شیرازتهران بهمون نزدیکهولی شیراز دوره ولی میگن کار شیراز خوبه الان موندیم چیکار بکنه ...واسه همراه داشتن چند نفر لازمه باهاش بره ؟؟لطفا هر اطلاعاتی دارین حتا کوچیک هم میشه بگین 1403/06/21 | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 21765 ما یکی از اشناها رفت شیراز اونجا تو هتل موندن و مثل اینکه خیلیم سخت بوده چونکه غذا مقوی و اینا نمیتونسته بخوره اونجا تو هتل ۱ هفته ای مونده بودن خلاصه 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
noooshafarin عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 6372 ما کسیو نداریماما داداشم یه دوست داره که بعداً میخواد بره بکارهاون گفته شیراز عالیه میکاره چنان رشد میکنن که از دور وقتی میبینی حس میکنی یونجه کاشتی😐
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 17966 همسر من پارسال اسفند انجام داد خدایی عالی شده.ما هم تصمیم داشتیم بریم شیراز ولی خیلی سبک سنگین کردیم دیدیم تهران انجام بده بهتره.و خدا رو شکر نتیجه خوبی داشت و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
پیامبرهستم عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 2183 داداشم شیراز کاشت خوب شدههمسر دوستم تهران کاشت اونم خوبه یه مرکز خوب تو تهران پیدا کنی بهتره
faran26 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 417 همراه میخواد خیییلی زیاد طول میکشه حدود ۱۲ ساعتدرد داره به نظرت فقط خودم برم کافیه؟؟یا بگم عموم یا داییم هم همراه مون بیان؟
faran26 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 417 داداشم شیراز کاشت خوب شدههمسر دوستم تهران کاشت اونم خوبه یه مرکز خوب تو تهران پیدا کنی بهتره شیراز چند روز موندین؟؟
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 35377 به نظرت فقط خودم برم کافیه؟؟یا بگم عموم یا داییم هم همراه مون بیان؟ نه شما بری کافیهاما خب ساعت هاش طولانیه اگه دو نفر همراه برید نوبتی استراحت میکنید
faran26 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 417 همسر من پارسال اسفند انجام داد خدایی عالی شده.ما هم تصمیم داشتیم بریم شیراز ولی خیلی سبک سنگین کردیم ... تهران تو چند روز کاشت انجام دادچون یه کلینیک میگه یه روز یکی میگه دو روزیکی هم تو شیراز میگه تو سه روز
faran26 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 417 ما کسیو نداریماما داداشم یه دوست داره که بعداً میخواد بره بکارهاون گفته شیراز عالیه میکاره چنان رشد ... اره کار شیراز خیلی خوبه
faran26 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 417 ما یکی از اشناها رفت شیراز اونجا تو هتل موندن و مثل اینکه خیلیم سخت بوده چونکه غذا مقوی و اینا نمیتو ... یک هفته چقد زیاد موندن
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 17966 تهران تو چند روز کاشت انجام دادچون یه کلینیک میگه یه روز یکی میگه دو روزیکی هم تو شیراز میگه تو سه ر ... تو یک روز.از ۷ صبح تا ۷ شب.یه روز هم برا کارهای اولیه مثل کچل کردن و ... رفت و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
faran26 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 417 تو یک روز.از ۷ صبح تا ۷ شب.یه روز هم برا کارهای اولیه مثل کچل کردن و ... رفت عزیزم میشه اسم کلینیک دو بهم بگی؟؟یه نگاه به نمونه کارهاش بکنیم
پیامبرهستم عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 2183 به نظرت فقط خودم برم کافیه؟؟یا بگم عموم یا داییم هم همراه مون بیان؟ دوستم خودش فقط با شوهرش رفته بود همراه دیگه ای نداشتن همسرشم خیلی لوسه البتهولی خب خودشون بودن دوستمم البته خودش بنیه اش خوبه تونسته بود وایسه اونهمه ساعت از صبح تا شبمثلا من خودم باشم نمیتونمحالا ببین خودت چه جور راحتی