2777
2789

افتضاح میشه عزیزم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

دوغ گازد دار کف داره میاد بالا اصلا خراب میشه عزیزم.

اگه به خاطر ترشیش میخوای دوغ محلی ترش بگیر 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چجوری میپزی میشه توضیح بدی؟

نخود و بلغور خیس کن بعد بزار بپزه سبزی اخراش بریز سیر فراوون و نعناع و پیاز سرخ کن بزن  یکم اب اش جمع شد دوغ بزن بزار کنار سلیقه ای هستش خیلی ها موقع سرو میزنن دوغ رو خیلی هم میزارن بپزه اینی ک من گفتم برای لرا بود ولی ما همسایمون ترکه کلا با برنج از اول با دوغ میزاره 

نخود و بلغور خیس کن بعد بزار بپزه سبزی اخراش بریز سیر فراوون و نعناع و پیاز سرخ کن بزن یکم اب اش جم ...

ممنونم عزیزم

اره ما با برنج میپزیم یه بار امتحان میکنم دوغو اخر میریزم ببینم چطور میشه

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️