2777
2789

منظورم مالی واین چیزانیس بقدری خونه هاشون تمیزادم دلش میخوادساعت هابشینه ولذت ببره ازتمیزی ادم کیف میکنه منم هرروزبشوروبساب دارم علاقه دارم ولی نمدونم چراهیچ وقت مثل اونانمیشه یعنی همه چیزاشون ازتمیزی برق میزنه حالامن یه ساعت سینک وگازوتمیزمیکنم انگارنه انگاروسواس ندارم دلم میخوادمثل اوناباشم چون وقت میزارم🥲دوتارفیق دارم مثل همن بقدری ایناتمیزخونه هاشون انگارخونه نوعروس تااین حدمنم شلخته ونامرتب نیستم نمدونم چراتمیزی به چشم نمیادمثلایه ساعت گازوتمیزکردم به شوهرم میگم تفاوت احساس نمیکنی میگه نه ولی خونه اونابری چنان همه چیزبرق میزنه ادم لذت میبره 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

هیچی حساس شدی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

شاید چون هر روز خونت تمیزه شوهرت تفاوتی احساس نمیکنه یا شاید چون تو هر روز تو خونه خودتی و دوسه بار رفتی خونه دوستات اینطور احساس میکنی

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وقت نمیزاشتم میگفتم اوناتمیزمیکنن من نمیکنم ولی اونام مثل من بااین تفاوت که خونه اوناتمیزی قشنگ مشخص خونه من انگارمرتب همین☹️☹️

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

ادم خونه خودش ب چشمش نمیاد

منم خودم همش همین فکرو میکنم درحالیکه دوستم میاد میگه خونت خیلی تمیزه

شما و اونا بچه دارین؟ 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هیچی حساس شدی

نه اینازبانزدن چون فامیلیم هرکی بره متوجه میشه برق میزنه خونه هاشون

خیلی خودتو اذیت نکن

همه که نباید مثل هم باشن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

شاید چون هر روز خونت تمیزه شوهرت تفاوتی احساس نمیکنه یا شاید چون تو هر روز تو خونه خودتی و دوسه بار ...

نه اوناکلازبانزدن ازبس خونه هاشون برق میزنه فامیلیم اخه بقیه هم میگن

خیلی خودتو اذیت نکنهمه که نباید مثل هم باشن

دلم میخوادچون منم وقت میزارم☹️

رنگ وسایل ،و نوی وسایل هم خیلی موثر..و شاید خودت متوجه تمیزی خونت نمیشی.

اوناتوخونه قدیمی هم باشن چنان برق میزنه

نه اوناکلازبانزدن ازبس خونه هاشون برق میزنه فامیلیم اخه بقیه هم میگن

عزیزم فداتشم

حوصله داری؟😐😂

به احتمال زیاد اونا از مواد شوینده های خاص و براق کننده استفاده میکنن

مبلاتم پاک کن و بعد اسپری براق روش بزن تو چشمه مامان من همینکارو میکنه

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
دلم میخوادچون منم وقت میزارم☹️

ببین میزان اکسسوری توی مرتب نشون دادن یا ندادن خونه تاثیر داره خونه هرچی خلوت تر باشه بیشتر تمیزیش ب چشم میاد هرچی با مجسمه و وسایل تزیینی بیشتر پر بشه کمتر تمیزی به چشم میاد شاید خونه اونا خلوته مینیمال هست شما وسایل تزیینی زیاد داری