2777
2789
عنوان

چجوری با سقط بچم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 33 پست
بچه میومد طلاق میگرفتی چه جوری تنهایی میخواستی بزرگش کنی ؟ مگه بچه بزرگ کردن همینجوریه ؟ سخته خیلی س ...

من عاشق بچم بودم هر روز باهاش حرف میزدم میگفتم مامانی تو بیای باهم میریم زندگی جدید میسازیم😭😭😭

دل به رغبت می‌سپارد جان‌ به چشم مست یار
من عاشق بچم بودم هر روز باهاش حرف میزدم میگفتم مامانی تو بیای باهم میریم زندگی جدید میسازیم😭😭😭

دختر نمیدونم چندسالته ... ولی شاید بخاطر اینکه حس میکنی با بچه میتونستی از تنهایی در بیای دوسش داشتی ...به فکر این باش به زندگیت سرو سامون بدی و بعد بچه دار بشی در محیطی امن و از لحاظ عاطفی کاملا آروم .اون بچه میاد که شما بار تمام سختیها و دردرسرهاشو رو به جون بخرید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه فقط پول ومادر نمیخواد پدرم میخواد ۴ روز دیگه میگف دوستام گفتن تو بابا نداری چی میخواسی بگی ،اصن شوهرت بچشو ول نمیکرد مخصوصا ک پسردوستم بوده مجبور میشدی تااخر عمرت بازم بمونی باهاش چی

خداخودش صلاحتو میخواسته

من تاپیک قبلی اون پست که گذاشتم نمیدونستم واقعا انگیزه خودکشی دارید و اون پیام رو از روی شوخی نوشتم بعد که پیام هارو خوندم ناراحت شدم لطفا این کار که گفتم انجام ندید

و العان یجورایی عذاب وجدان گرفتم خواهشا اگر این پیام رو خوندید اطلاع بدید چون عذاب وجدان گرفتم واقعا شرمنده 

اصلا کاربر این سایت نیستم یک سوال داشتم تاپیک زده بودم که این تاپیک رو دیدم وگرنه اصلا دوست ندارم توی تاپیک خانم ها شرکت کنم العان این پیام رو هم بعد اینکه خونده بشه پاک میکنم و کلا از سایت خارج میشم

من تاپیک قبلی اون پست که گذاشتم نمیدونستم واقعا انگیزه خودکشی دارید و اون پیام رو از روی شوخی نوشتم ...

وای..

عذاب وجدان برای چی ؟ من شمارو بخشیدم کاملا

میدونم قصدتون فقط و فقط شوخی بوده :))

راستش من الان که چند ساله ازش میگذره هنوز ازش ناراحتم

حدودا ۲ ماهه میگذره و رسماً دارم دیوونه میشم 

سعی میکنم با کارای جدید سر خودمو گرم کنم ولی نمیشه

حدودا ۲ ماهه میگذره و رسماً دارم دیوونه میشم سعی میکنم با کارای جدید سر خودمو گرم کنم ولی نمیشه

ببین عزیزم من چند وقته خیلی اعصابم خوردبود  سر جریاناتی  با ذکر استغفرالله و قرآن خوندن خیلی آروم شدم .از  روزای  آرامش رو حس میکنی  

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
بعد از سقط احتمال افسردگی خییییلی زیاده اگه واقعا اذیتی با یه روانپزشک مشورت کن تحت نظر باش

افسرده نیستم میدونم پسرمم نمیخواد مامانش افسرده باشه 

ولی همون روزی که حدس زدن از آزمایش خون پسره

رفتم براش کلی لباس خریدم

دوماهه فقط چشمم به لباساشه

چشم تونستم میرم