2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدید🫠

92 بازدید | 19 پست

سلام مادر بزرگم یک ماه و نیم هست که فوت شده

دیشب تو خواب دیدم رفتم خونشون و تو خونشون بود باورم نمیشد و بهش گفتم عزیز جون تو اینجایی گفت تو میتونی منو ببینی مگه گفتم آره بعدش بغلش‌ کردم و سرمو بوسید و سرمو گذاشتم رو پاش و از ته دلم گریه میکردم و میگفتم من خیلی بدبختم 

میشه اگه کسی اومد ب منم بگی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

گریه در خواب خوشحالی هست 

اتفاق خوب در راهته شاید دعای خیر مادربزرگته

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواب دیدم داشتم موهامو شونه میکردم موهام بلند شده بود و خوشگل بعد انگار مراسم نامزدی و اینام بود گفتن دوماد اومد نمی‌دونستم کیه رفتم دیدم کسیه که دوسش دارم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

گریه در خواب خوشحالی هست اتفاق خوب در راهته شاید دعای خیر مادربزرگته

میشه جواب منم بدید

منم خواب دیدم داشتم موهامو شونه میکردم موهام بلند شده بود و خوشگل بعد انگار مراسم نامزدی و اینام بود ...

اگر رویای صادقه باشه شانه کردن مو خوبه  و به زودی به مرادت میرسی ولی اگه صادقه نباشه شانه کردن مو خوب نیست و پریشانی داره و نامزدی و جشن و شادی هم اصلا تو خواب نیست .

این خواب رو برای خودت خوب معنی کن  چون هر چی تو فکرت باشه همون میاد سرت و صدقه حتمااا بده 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اگر رویای صادقه باشه شانه کردن مو خوبه و به زودی به مرادت میرسی ولی اگه صادقه نباشه شانه کردن مو خو ...

ممنونم عزیزم

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم

اگر رویای صادقه باشه شانه کردن مو خوبه و به زودی به مرادت میرسی ولی اگه صادقه نباشه شانه کردن مو خو ...

خواب دیدم یه جایی هستم که چندتا رزمنده با لباس سربازی عجیب غریب، همه باهم و منظم دارن میرن یه جایی. من با فاصله پشت سرشون بودم انگار میخواستم چیزی بگم بهشون. یهو پیچیدن تو یه کوچه ای یک سمتش جنگل بود و رفتن تو چنگل ناپدید شدن!
تو کوچه چندتا قبر بُتنی با ارتفاع بلند هم بود که مزارِ شهدا بود. اسم کسی روش نبود، فقط رو یه قبر یه جمله درمورد حضرت علی نوشته بود(چیزی که از اون جمله یادمه این بود که به عربی نوشته بود: "حب حسین حب علی است" ) من هی با گریه دست میکشیدم رو قبرها

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

خواب دیدم یه جایی هستم که چندتا رزمنده با لباس سربازی عجیب غریب، همه باهم و منظم دارن میرن یه جایی. ...

وای عزیزم این خواب خیلی خوبه مخصوصا اینکه گریه کردی اونم برای اهل بیت😍😍خوابت خوبه . اتفاق های خوبی در راهه که از طریق نگاه اهل بیت بهت میرسه یجورایی هواتو دارن .

برای ماهم دعا کن🙏🏻🥰

وای عزیزم این خواب خیلی خوبه مخصوصا اینکه گریه کردی اونم برای اهل بیت😍😍خوابت خوبه . اتفاق های خوبی ...

واقعا؟🥺درخواست میدم عزیزم قبول کن لطفا

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

وای عزیزم این خواب خیلی خوبه مخصوصا اینکه گریه کردی اونم برای اهل بیت😍😍خوابت خوبه . اتفاق های خوبی ...

خواب طلا تو بارداری چیه؟

النگو

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
واقعا؟🥺درخواست میدم عزیزم قبول کن لطفا

بله گریه شادی هست در خواب شما هم که خواب اهل بیت دیدید خوبه دیگه

بله قبول کردم