2777
2789
عنوان

بارداري

79 بازدید | 12 پست

سلام من خانومی باردار هستم ۲۱ هفتمه خیلی حس بدی دارم بغض میاد توی دلم بی قرار میشم گریم میگیره عین بچه ها گریه میکنم کارم شده گریه نزدیک یک ماهی هست تو خونه طاقتم نمیگیره میرم بیرون همینم خیلی بی قرارم کم خواب و بی خوابم اگرم چرتم بگیره وسط چرت بی قرار میشم پا میشم راه میرم تو خونه گریم میگیره بغضم میگیره میرم مسافرت بیرون همینم ب نظرتون طبیعیه من خیلب تو اذیتم پیش روان پزشکم نمیرم نمیدونم چیکار کنم کسی بوده مثل من باشه خوب شده یا ن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هورمونات بهم ریخته طبیعیه

یکی هم استرس بارداری و شرایط جدید زندگی باعث این تغییرات شده که خب نرمال هست

اصلا خودتو بابتش سرزنش نکن

سعی کن هرچیزی که اذیتت میکنه رو از خودت دور کنی

کارایی انجام بده که دوست داری و به هیچ چیز منفی فکر نکن

شروع کن کتاب خوندن

شمع روشن کن عود بذار آهنگ ملایم و بی کلام بذار

به نینی تو راهیت فکر کن که قراره تو آغوشت بگیری

فیلم طنز بذار ببین کلی تو روحیت تاثیر داره

عزیزم هورمونات بهم ریخته طبیعیهیکی هم استرس بارداری و شرایط جدید زندگی باعث این تغییرات شده که خب نر ...

هر کار میکنم خوب نمیشه ب نظرت تا کی ادامه داره دارم روانی میشم بخدا

سعی کن تو خونه تنها نمونی یا زنگ بزن یکی از اعضای خانواده بیان پیشت 

افسردگی این دوران طبیعیه به خاطر تغییرات هورمونی. ایشالله میگذره این روزا هم. منم تا 25 هفته همین حال بودم 

هر کار میکنم خوب نمیشه ب نظرت تا کی ادامه داره دارم روانی میشم بخدا

ببین چارش اینه جسمت رو آروم کنی تا روحت آروم بشه

اگه کنترل نکنی خدای نکرده میشه افسردگی بعد زایمان

کارایی که گفتم رو انجام بده حتما باور کن حالت رو خوب میکنه

من خودمم اینجوریم و باردارم

من وقتی شوهرم میاد خونه بدتر میشم 🥲 اصلا دلم نمیخواد بیاد خونه

سعی کن تو خونه تنها نمونی یا زنگ بزن یکی از اعضای خانواده بیان پیشت افسردگی این دوران طبیعیه به خاطر ...

باور میکنی هر کسم میاد پیشم همینم اصلا تاثیری نداره روم چیکار کنم بخدا خسته شدم 

[QUOTE=353210562]باور میکنی هر کسم میاد پیشم همینم اصلا تاثیری نداره روم چیکار کنم بخدا خسته شدم [/QUOT

سوره ی یوسف صوتی  بذار گوش کن، هم خودت آرامش میگیری هم بچه ات بعد دنیا اومدن ارومه .

[QUOTE=353210562]باور میکنی هر کسم میاد پیشم همینم اصلا تاثیری نداره روم چیکار کنم بخدا خسته شدم [/Q ...

هر چی میذارم آروم نمیشه باز دوباره میگیرتم شما حالت بد بود موسیقی و فیلم طنز میذاشتی همون روز اول بهتر شدی یا ب مرور زمان روت تاثیر گذاشت

شما تا کی اهنگ و فیلم طنز میدیدی؟

هنوزم این کارو میکنم و میبینم که تو روحیم تاثیر داره

من اسفند دود میکنم عود میذارم شمع روشن میکنم دکلمه و شعر دوست دارم گوش میدم یا پادکست گوش میدم و الانم کتاب چهارمیثاق رو دارم میخونم و افکار منفیمو کنترل میکنم و جسمم رو ریلکس میکنم 

اهان دوش گرفتن هم خوبه

ولی خب منم مث شما دوست ندارم هیچکس پیشم باشه همش دوست دارم تنها باشم و وقتی همسرم میخواد ببرتم مهمون اعصابم خرد میشه 🫠 خود همسرم میاد خونه انرژیم افت میکنه ولی خب اینم یه دورانه که باید بگذرونیم دیگه

کنترلش هم همین کارای کوچیکه