2777
2789

من سر یه جریانی شیش ماهه قطع رابطه کردم باهاشون اما شوهرم میره میاد مرتب 

مادر شوهرم هی به شوهرم میگه چرا زنتو نمیاری و بیار ، شوهرمم همش میپیچونه که باشه حالا میارمش و فلان ، این دفعه اخری مادر شوهرم بهش گف همش میگی میارمش ولی نمیاری

من به شوهرم گفتم تا گوسفند نگیرن قربونی نکنن نمیرم چون قسم خوردم میترسم ، قربونی کنن تا شر قسم دفع بشه ، قابل توجه کسایی که میخوان بگن چرا خودت نمیخری : چون من علاقه ای به رفتن پیششون ندارم اونا همش اصرار میکنن 

خواهرمم میگه اینجوری خودتو بی قرب میکنی اگر بری ، بذار بفهمن هرجور دلشون خواست نمیتونن رفتار کنن و تو راحت ببخشی 

بنظرتون چه کنم ؟؟ خودمم دوس ندارم رفت و امد کنم چون کلا فتنه درست میکنن همش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید واست قربونی بدن که بری خونشون  خب نرو چه کاریه خرج رودست مردم میزاری

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

واقعی میگی این حرفا رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

افرین به حرف خواهرتا تامیتونی گوش بده چون فقط اونه که میتونه تاطلاق همراهیت کنه  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
وااولا چرا قسم خوردی.. ب هر حال بعد چن وقت میری... بعدش گوسفند برا چیه.. یه صدقه بده و برو

نه اونو برای بهونه به شوهرم گفتم 

وگرنه قصدم اینه بفهمن نمیتونن هرچی بد و بیراه از دهنشون در بیاد بهم بگن و منم سریع بدوم اشتی کنم