2777
2789
عنوان

چیزهای عجیب 😳

132 بازدید | 16 پست

چه چیزهایی رو توی نی نی سایت دیدین که براتون عجیب🤯 یا خیلی جالب بوده؟🤠 یا شده جوابی بدن که توقع نداشتین ؟🤔چه چیزای باحالی از اینجا یاد گرفتین؟👀شده تاپیکی رو ببینین که بگین کاش هیچ وقت نمیدیدم؟🤦‍♀️

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

الان یه نظر دیدم که خانومه میگفت از اینکه شوهرش تو‌خیابون اخم‌میکنه و‌نمیذاره تنها بره بیرون ‌ خلاصه غیرتیه خوشش میاد این برام خیلی عجیب بود 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

الان تاپیک قبلی در مورد ایران بود من گفتم وضعیت الان به خاطر همکاری همه ما شهروندانی ایرانی یه خانمی جوری منو قورت داد که انتظارش و نداشتم به جای تعقل رو جمله حمله رو ترجیح داد اصلا نیومد بگه چرا با جملم مختلفه فقط توهین کرد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایل غیر عادی بود ...الان نه دیگه ...

اینجا باجگیر دیدم !

بیمار دیدم!

پولدار و فقیر دیدم ...

خارج نشین و دکتر دیدم و ..

دوستان خوبی پیدا کردم که اون چیزای بد را شست و برد 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

انقد اینجا جیزای عجیب دیدما😂عروس خانومی که میگفت ما وضعمون از شوهرم بهتره و فامیلامون قراره کادوی خوب بدن چرا باید شامشون با گدا گشنه ها یکی باشه؟میخوام به اونا ماکارونی بدم به فامیلای خودمون چند مدل شام

یا تین اواخر که خانومی میگفت مادرشوهر خسیسم برا منی که پسر اوردم نسلشو دارم زنده نگه میدارم فقط دو تومن کادوی تولد بچه داده

خانومی که میگفت تو غذا مو بود نره الان میپیچه دور گردن بچم خفه میشه نگرانم.....

الان یه نظر دیدم که خانومه میگفت از اینکه شوهرش تو‌خیابون اخم‌میکنه و‌نمیذاره تنها بره بیرون ‌ خلاصه ...

وایییی بعضی خانوم ها گاها محدودیت و بدبینی رو با توجه و دوست داشتن اشتباه میگیرن🥲

من برام عجیبه که میگن چرا شوهرم مادرشو بغل کرده بوسیده از این عجیب تر برام نیست حرفم میزنی بهت میگن تو یه خواهر شوهر عقده ای هستی درک نمیکنی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الان تاپیک قبلی در مورد ایران بود من گفتم وضعیت الان به خاطر همکاری همه ما شهروندانی ایرانی یه خانمی ...

یه بخشی از این جبهه گیری های سیاسی و اجتماعی به خاطر همین سوتفاهم هاست که خوب به حرف ها و خواسته های همدیگه گوش نمیدیدم و همینجوری قضاوت میکنن 

اوایل غیر عادی بود ...الان نه دیگه ...اینجا باجگیر دیدم !بیمار دیدم!پولدار و فقیر دیدم ...خارج نشین ...

اوایل هر کی میاد شوکه میشه ولی کم کم عادت میکنه 😅

آره دقیقا اینجا هم میشه دوست های خوب پیدا کرد هم میشه با آدم های مختلف از هر قشری صحبت کرد

اوایل هر کی میاد شوکه میشه ولی کم کم عادت میکنه 😅آره دقیقا اینجا هم میشه دوست های خوب پیدا کرد هم م ...

دقیقا😁👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

انقد اینجا جیزای عجیب دیدما😂عروس خانومی که میگفت ما وضعمون از شوهرم بهتره و فامیلامون قراره کادوی خ ...

قشنگ توی حرفاشون پول پرستی و خودبرتر بینی و جنسیت زدگی رو میشه دید 😬

فقط اونی که نگران پیچیدن مو دور گردن جنین بوده😂

برا من خوبیش اینه که از تجربیات دیگران سعی میکنم درس بگیرم و چله ها و ختم ها که مشارکت میکنم حالمو خ ...

اون تجربیات خیلی میتونه کمک کننده باشه واسه کم تجربه ها 👍

من برام عجیبه که میگن چرا شوهرم مادرشو بغل کرده بوسیده از این عجیب تر برام نیست حرفم میزنی بهت میگن ...

شاید روزی همه جنگ ها و دشمنی های دنیا تموم بشه ولی جنگ بعضی نی نی سایتی ها با خانواده شوهر هرگز 😂

شاید روزی همه جنگ ها و دشمنی های دنیا تموم بشه ولی جنگ بعضی نی نی سایتی ها با خانواده شوهر هرگز 😂

ببین جنگا و بحثا سره خودش من همه اینا رو درک میکنم اما اینکه چرا مادرشو بغل کرد بوسید یه حسادت غیر منطقیه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید