2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا این کارو کردددد

72 بازدید | 9 پست

یکی از دوستای عوضیم از کسی که ازش خوشم میاد خوشش میاد../۳تامون همکاریم/چندروز پیش تایم استراحت نشسته بودیم یهو رانندم زنگ زد منم جواب ندادم بعد پیام داد دختره پرید گفت چقدر دوست پسرت پیگیره و اینا.. منم اصلا حال حرف زدن نداشتم گفتم والا ما مثل بعضیا ۴تا۴تا کیس نداریم دوست پسر خر کیه.. اون یارو اوکی بود داشتیم می‌گفتیم میخندیدیم بعداز این ماجرا یهو لج کرد....

یه پروژه ای رو قرار بود باهم پیش ببریم داشتم درباره اش باهاش حرف میزدم تو روی اون دختره نگاه میکرد جواب میداد بعدش که دختره رو فرستادم بزووور بره گفتش که امکان موفقیتت پنجا پنجاهس منم عصبانی شدم گفتم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انرژی منفی میدی خب انرژی مثبت باش یکم.. اونم گفت برای چی باید بهت انرژی مثبت بدم مگه فلانی ام/منظورش دوست پسر بود/با عصبانیت و اخم تماام گفت بغضم گرفت الان فردا میبینمش چکار کنم؟

خودش هی وسط کار پیامک بازی می‌کنه و تلفن حرف میزنند اینکارش رو مخمه برای من ی بحث الکی در اومد خراب ...

چون جلوی اون برگشت گفت دوست . پسرته 

این دیگه فک میکنم تو رابطه ای

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

چون جلوی اون برگشت گفت دوست . پسرته این دیگه فک میکنم تو رابطه ای

بنظرت چکار کنم بفهمه تو رابطه نیستم...؟هزار بار ازم پرسید منم گفتم نه.. ولی من یبار گفتم شاید توهم توی رابطه باشی جواب نداد