2777
2789
عنوان

من خیلی خیلی زودباورم و ضربشو خوردم

970 بازدید | 119 پست

با یه دختری دوست بودم ب پیشنهاد خودش اومد گفت خوشم میاد ازین حرفا اشنا هم  بود تو ی محل بودیم دوسال تمام که عشقمی فلانمی دوستت دارم خدا اوردت تو زندگیم  انقدر ازین ادعاها کرد من خییییلی باورش کردم خیلی قبولش داشتم من فقط ب چشم دوست دختر نمیدیدمش من اینده رو باهاش میدیدم  مثل خانوادم شده بود برام نه قصد سو استفاده نه چیزی   تا اینکه یکم جربحث کردیمو اومد گفت ناراحتمو کات  فلان ....رفت چند وقت خبری نشد ازش گذشتو گذشت یکی دوماه من اخر پیام دادم حرف زدیم  گفتم هنوز دوسم داری  گفت  نه فراموشت کردم من یخ کرد انگار بدنم  که اوون منو چجوری یادش  رفت  همون ادمی  که من بخاطر یه کاری یه خانم فالو کردم  مدت ها غیرتی بازی درمیارد  همونی  که خابم  اکه میبرد یه شب چت نمیکردم  فرداش پدرمو در میاورد که چرا خابت برده من باورم نمیشد  میگفت یکماه درد کشیدم دوریتو  تحمل کردم حالا فراموشت کردم  خیلی  غیر  منطقیه  حرفش  ادم مگه یه ماه نه یسال از پدر مادر ش دور  بشه  فراموشش میکنه  مگه مهرشون از دلش میرع که همچین حرفی  زد ..  من دیکه دلتنگش نیستم  اما یادم اومد یدفعه که چ ظلمی در حقم  کرده  نابود بشن همچین دختر پسرایی 

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم

خب دیده ب دردش نمیخوری 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکردم همچین بلایی بخواد سر یه پسر بیاد چون از این اتفاق ها برای دخترا میفتع

خییییییلی زیاد  

به جنسیت ربط نداره  برا همه پیش میاد

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
منم تجربش کردم بعد اون حرف پسرا رو دیگه قبول ندارممم

دققققققیقا یکاری با ادم میکننن که اعتمادت از بین میره

خب دیده ب دردش نمیخوری

پس خیلی  گوه میخوره که میاد تپ زندگیم وقتی حتی بهش فکر نمیکردم  یا  غلط میکنه دوسال  تمام یه نفرو بازی  میذه  

خب دیده ب دردش نمیخوری

ینی منطقه شما  اینه هر از راه برسه بره  همه  امتحان کنه وابسته بشن  دید  بدردش نمیخوره بره  بعدی؟؟  پس تکلیف  اون طرف مقابل  چی

اره درسته ولی من برای پسر خیلی کم شنیده بودم ولی خب دیگه فکرشو نکن وقتی گفته دوست نداره پیگیرش نشو

ن دیگه پیگیر  نمیشم  ولی هیچقت  فکرشو  نمیکردم انقد بیشرافت باشه

ینی منطقه شما اینه هر از راه برسه بره همه امتحان کنه وابسته بشن دید بدردش نمیخوره بره بعدی؟؟ ...

تکلیفش اینه که روح و روانش نابود بشه چه چیزا که ادم نمیشنوه

تو هم رفیق منی هم راه نجات هم عشقــم a💙