2777
2789

ما نامزدیم قرار شده بود این هفته پدرشوهرم اینا بیان خونه مادرم اینا..یهو مادرشوهرم گفت نه این هفته نباشه..باشه هفته ی بعد

پدرسوهرم شب قلش گفت همین هفته ولی صبح بیدارسد نظرشو عوض کرد گفت هفته ی بعد..شوهرمم همینطور

یهنیی کل خانواده رو تحت شعاع گرفته این خانوم..از اونایی ک تا الان تو خونه حرف خرب اون بود الان میخواد نظر منم عوض کنه و بشه همون جیزی ک خودش نیخواد

بهترین کار جیه من باید چیکار کنم

امروز خیلی اعصابم خورد شد ب شوهرم گفت خوشم نیاد مامان هرجی میگه همون باید بشه و همه تسلیمشن..خیلی اعصابم خورده خیلیییی

سیایت درست یادم بدین خواهرا🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نذار کسی تصمیم گیرنده زندگیت باشه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

ایقدر دلم پره از ننش ک این روزا زندکیمو ب گندکشیده و رابطه منوشوهرم خراب کرده و توفامیل منوبدنام ک نمیتونم هیچی بگم فقط بدون این بدی ک نکرده بعدامشحص میشه چ گوهیه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

فعلا دست نگهدار (دستت زیر ساتورشه )حرفی بزنی دلخوری پیش میاد نامزدیه خطرناکه

اگ نامزدتو دوس داری  ها

تا بعد عروسی 

یادش بده کی حرف اولو میزنه 

ولی رو شوهرت زیاد باید کار کنی 

قبول کن که تو دوران نامزدی و عقد بیشتر قدرت و اختیار دست اونهاست ، به مرور و در طول زندگی هست که کم کم قدرت خودت و شوهرت به دست می گیری

وقتی شما و شوهرت بخواهید بگید این هفته و اونها بگن اون هفته ، در نهایت اعصاب خودتون خراب می شه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

سیاست درست اینه هرگز بد مادرش رو پیش همسرت نگو،مادر اون همینیه که هست،نمیتونی عوضش کنی،اگر تحملش برا ...

خیلی دلم پر بود خیلییی

فقط بحث اون نبود ..برا شوهرم میخواستم ثبتنام کنم بره برا تعویض پلاک..داشتم انجام میدادم یهو گفت برا کافینت مطمینه و اینا.‌شوهرمم گفت باشه 

خب شاید دلیلی داره 

کلا چون مادر شوهر هست که نباید باهاش مخالف باشی 

اگه مادر خودت مهمونی رو جابجا میکرد هم همین طور رفتار میکردی؟؟ 

در ضمن هیچ وقت بد خانواده همسرت مخصوصا مادرش رو مستقیم به همسرت نگو ، فقط خودت رو از چشمش میندازی

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

قبول کن که تو دوران نامزدی و عقد بیشتر قدرت و اختیار دست اونهاست ، به مرور و در طول زندگی هست که کم ...

بحث تعویض پلاکم بود اونو هم بخون تازه نوشتم

خیلی اتیش گرفتمممم

اینا فقط دو نمونست