تنها_ی مدیر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 عنوان دوستان ب نظرتون گل ببرمچطوره | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 33 پست بچه ها نامزدی دختر خواهرشوهرمه خیلی دوسش داریم میخواییم برای روز جشنش یه دسته گل خیلییییی بزرگ براش بگیریم اشکال نداره؟؟کار چیپی نیست؟فرض کنید شما اقوام داماد باشین ببینید دایی عروس اینجور گلی اورده چه برداشتی میکنید زشت نیست؟ قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾 1403/06/21 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها_ی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 جشن نامزدی منظورت عقد هست؟ اگر مراسم عقدشون هست بله..خوبه گل برای عرض تبریک ببرین ن فقط نامزدی قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
تنها_ی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 این دسته گلی که شما میگین میلیونیه قیمتشمن تو روز زایمانم شوهرم سبد گل روز آورد حدود ۵ تومن بود من ع ... اره گفتن قیمتش تقریبا ۵میلیون میشه قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
گل_آرا_بانو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 10163 اره گفتن قیمتش تقریبا ۵میلیون میشه ولی از من میشنوی کاری که دلت میگه رو انجام بده ❤ کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌
جواهرنایاب عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 8041 ن جعبه شکلات جالب نیست ک خیلی هدیه کمیه و ب چشم نمیاد اصلا تو مراسم نامزدی کادویی که به چشم بیاد نمیبرند که... در حدی ببر که هر وقت جایی شام دعوتی میبری... همین... حالا خیلی دوست داری کادو ببری ازین گلایی هست که طلا فروشی دارن آب طلاست یا تابلو هایی که گل نقره دارن و... همچین چیزی بگیر بده به عروس
مسافر_دو_روزه_دنیا عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 975 ن جعبه شکلات جالب نیست ک خیلی هدیه کمیه و ب چشم نمیاد عطریا ساعتیا نقره مثل دستبند یا نیم ست و...البته سلیقه باید پرسید من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
تنها_ی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 ولی از من میشنوی کاری که دلت میگه رو انجام بده ❤ ما بابت هزینه اش مشکلی نداریم فقط چون دوستش داریم میخواییم بااین کارمون خوشحال شه قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 17134 ن فقط نامزدی بذارین برای مراسم عقدشون..البته اگرروزعقد هم میخواین هدیه بدین..گل کوچکتر بگیرین... پول رو صرف هدیه کنین. پارسا پسرمامان😍
تنها_ی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 اصلا تو مراسم نامزدی کادویی که به چشم بیاد نمیبرند که... در حدی ببر که هر وقت جایی شام دعوتی میبر ... اصلا بحث کادو دادن نیست عزیز دلم منظورم اینه چون ما دوستش داریم میخواییم براش گل بگیریم میخواستم یوقت جلو خانواده داماد بد نباشه قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 17134 عطریا ساعتیا نقره مثل دستبند یا نیم ست و...البته سلیقه باید پرسید روز نامزدی که دایی عروس ساعت وعطر نمیاره بده...تولد که نیست پارسا پسرمامان😍
تنها_ی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 بذارین برای مراسم عقدشون..البته اگرروزعقد هم میخواین هدیه بدین..گل کوچکتر بگیرین... پول رو صرف هدیه ... پولش مهم نیست فقط نگران اینه جلوه بدی نداشته باشه جلو خانواده داماد قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
تنها_ی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 روز نامزدی که دایی عروس ساعت وعطر نمیاره بده...تولد که نیست اره دقیقا جالب نیست گل ب نظرم گزینه خوبیه برای تبریک ،البته روزی بله رو گف براش گل بردیم،ولی این روز جشنشه و مهمونا هم هستن قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
جواهرنایاب عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 8041 پولش مهم نیست فقط نگران اینه جلوه بدی نداشته باشه جلو خانواده داماد به نظرم هم جلوی خانواده داماد جلوه بدی داره...هم جلوی بقیه مهمونا...داییها ی دیگه خاله و عمه و...چون معمولا اونا همچین کاری نمیکنن . و اون گلی که شما میبرین حس بدی به همه ی مهمونا میده... اونا رو خجالت زده میکنه...
جواهرنایاب عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 8041 اره دقیقا جالب نیست گل ب نظرم گزینه خوبیه برای تبریک ،البته روزی بله رو گف براش گل بردیم،ولی این روز ... گل بد نیستا... ولی نه یه دست گل خیلیییییی بزرگ.... یه سبد گل خیلییی کوچیک ببری بد نیست..در حدی که فقط صابخونه و عروس متوجه ش بشن... نه یه گلی که آنقدر بزرگ باشه ببرن بزارن کنار عروس داماد
تنها_ی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 به نظرم هم جلوی خانواده داماد جلوه بدی داره...هم جلوی بقیه مهمونا...داییها ی دیگه خاله و عمه و...چو ... نمیدونم چیکار کنم اخه شوهرم همش میخواد متفاوت باشه ،چون زبون زده تو فامیل میخواد این کارو انجام بده من فقط نگران برداشت خانواده دامادم قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
تنها_ی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1902 گل بد نیستا... ولی نه یه دست گل خیلیییییی بزرگ.... یه سبد گل خیلییی کوچیک ببری بد نیست..در حدی که فق ... اینحور گلی در حد دسته گل بردیم قبلا زمانی بله رو گفت،اخه شوهرم همش میخواد متفاوت باشه ،چون زبون زده تو فامیل میخواد این کارو انجام بده من فقط نگران برداشت خانواده دامادم قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾