2777
2789

اگر ميخواهيد زن زيبا و سالمى باشيد؛

بطور مرتب ورزش كنيد و غذاى سالم بخوريد .

عشق بورزيد و كمتر عصبانى و متنفر باشيد .براى عشق ورزيدن يك حيوان خانگى ، گل و گياه ، اشپزى يا خياطى و سليقه هاى زنانه ،مادرى يا همسرى كردن با عشق رو انتخاب كنيد .

️حتما بطور مرتب دوش بگيريد و بدن خود را تميز نگهداريد .حتما با بدن و صورت تميز وارد رختخواب بشيد .

براى خودتون ارزش قائل بشيد و به سلامت ظاهر و روان خود اهميت بدهيد .از رفتارهايى كه ازارتون ميده دورى كنيد .دوستان خوبي انتخاب كنيد وحتما با دوستان همجنس وقت گذرانى كنيد .دوستانى كه شاد هستند و زندگى هدفنمندى دارن .زناني كه اسير توهمات جبر روزگار و قضا و قدر نيستن و براى شادى خود درست تلاش ميكنند .

️حتما رفتارهاى زنانه داشته باشيد ؛ لاك بزنيد ارايشگاه برويد بموقع قهر كنيد گريه كنيد و خودتون رو لوس كنيد .درخواست كنيد و مردانه و خشن و مستقل همسر و همراهتون رو دردمند نكنيد!

جلو آينه بدنتون رو بشناسيد ازش خجالت نكشيد براي بهبود اندام تون تلاش كنيد؛ دائم ياد گذشته ها نكنيد كه خوب بودم جوان بودم زيبا بودم لاغر بودم چاق بودم ؛ در حال زندگي كنيد .

رفتارهاي طبيعي براي شادي رو فراموش نكنيد ؛ باغباني ، ورزش و پياده روي  در نور خورشيد ، شنا كردن ، با دوستان همجنس وقت گذراندن ، داشتن شغل و حضور در اجتماع و مهمتر از همه داشتن يك رابطه شاد و منظم و فعال كه روانتون رو آروم ميكنه لبخند بزنيد و يادتون باشه يكي از زيبايي هاي زن ارامش و وقاره ولي بموقع بخنديد و فرياد بزنيد .گاهي هم سر به كوه و بيابون بزنيد 💙