ریما۱۳۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 466 عنوان کیا ار چله ایت الله حق شناس حاجت گرفتن بیاین ب من کمک کنین واقعا درمانده ام 81 بازدید | 14 پست شرایطم اصلا خوب نیست از لحاظ روحی و ...تو رو خدا بگید چجوری حاجت بگیرم درمانده ام ...کاش امام زمان رو میدیدم دردامو بهشون میگفتم خسته شدم از زندگی کارم شده میام نی نی سایت خودمو با خوندن نظرات سرگرم و آروم میکنم 1403/06/21 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریما۱۳۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 466 چیشده دردام اینقد زیاده ک نمیدونم از کجا بگم...فقط میدونم دیگه خیلی خسته ام ..دوست دارم دیگه خدا نگام کنه ...
ریما۱۳۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 466 حالا اگ تاپیک کتک کاری شوهر و نامزد بود همه هجوم میاوردن
میرصا عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 356 سه بار برای ام البنین فاتحه بخون وصلوات بفرس وبه ابالفضل قسمش بده وحاجتت روبخواه
ریما۱۳۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 466 سه بار برای ام البنین فاتحه بخون وصلوات بفرس وبه ابالفضل قسمش بده وحاجتت روبخواه سر از هم نپاشیدن زندگیم خیلی نذرشون کردم اصلا انگار من بنده خدا نبستم این مادر باب الحوائج بود ی نگاه بهم نکرد
میرصا عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 356 دردام اینقد زیاده ک نمیدونم از کجا بگم...فقط میدونم دیگه خیلی خسته ام ..دوست دارم دیگه خدا نگام کنه ... باخدا درددل کن انشاالله گرهات باز بشه
ریما۱۳۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 466 باخدا درددل کن انشاالله گرهات باز بشه شاید پیش خدا هم اینقد خوار و ذلیلم ک نمیشنوه صدامو
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25546 شاید پیش خدا هم اینقد خوار و ذلیلم ک نمیشنوه صدامو ختم بسم الله الرحمن الرحیم بردار شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ریما۱۳۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 466 شاید پیش خدا هم اینقد خوار و ذلیلم ک نمیشنوه صدامو چرا خدا فقط برای ی افراد خاص نگاه میکنه
ریما۱۳۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 466 ختم بسم الله الرحمن الرحیم بردار قبل از ازدواجم برداشته بودم بسم الله الرحمن رحیم بحق بسم الله اما چی شد ...بعد یک سال زندگیم پاشید از هم 😭😭😭😭
sweet_and_cute عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 6951 چرا خدا فقط برای ی افراد خاص نگاه میکنه خب بردار حق شناس رو کم کم صبر میده بهت خدا آروم میشی ولی میگن اگه ایمان کامل داشته باشی بهش باور کنی حتما نتیجه میگیری Sorry ...i don't care about that.
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25546 قبل از ازدواجم برداشته بودم بسم الله الرحمن رحیم بحق بسم الله اما چی شد ...بعد یک سال زندگیم پاشید ا ... خدا بزرگه عزیزم شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ریما۱۳۵۶۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 466 خدا بزرگه عزیزم برای دل خسته من ...دل خون من ...دعا کنید ...بلکه با دعای شما برای منم فرجی بشه
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25546 برای دل خسته من ...دل خون من ...دعا کنید ...بلکه با دعای شما برای منم فرجی بشه چشم به حق حضرت زهرا به همه خواسته هات برسی شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇