2777
2789

میگم جدیدا خانما رو تو خیابون میبینم، صورت هاشون مثل نوزاد، پوست شفاف، گل انداخته، بدون کرم پودر... اینا چیکار میکنن؟ انگار اب زیر پوستشونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک خونگی پودر جوانه جو و ماست بزنید 

پوست رو خیلی خوووووب بددن لک و جوش میکنه 

پوست رو سفت و مرطوب و خوشگل میکنه

هفته ای ۳بار استفاده کنید 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ماسک خونگی پودر جوانه جو و ماست بزنید پوست رو خیلی خوووووب بددن لک و جوش میکنه پوست رو سفت و مرطوب و ...

اینا از ماسک خونگی به رده. انگار حوریه بهشتی ان لعنتیا. منی که دخترم چشم نمیتونم بردارم. دریغ از ی لک. از هر کی ام میپرسی نمیگه چیکار کرده.

وقتی از سرم چن میلیونی کاری برنیاد از ماست ک دگ هیچی خاهر

من ک راضی ام ازش...

طبیعیه و خوب

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ماسک خونگی پودر جوانه جو و ماست بزنید پوست رو خیلی خوووووب بددن لک و جوش میکنه پوست رو سفت و مرطوب و ...

ماسک ورقه ای ک لوازم ارایشی ها میفروشن تاثیر دارن یا نه؟ 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀