2777
2789
عنوان

وقتی بهم بی احترامی کرد

382 بازدید | 24 پست

دیشب ازش یه سوال پرسیدم که تو ی موقعیتی خاص من و مادرت قرار بگیریم به دنبال کدوم فرد میری 

می‌گفت چون تو پخمه ای دنبال تو میام تو بلد نیستی از خودت دفاع کنی

چند بار هم درباره چیزهای دیگه گفته که خوشم نمیومد چیکار کنم واقعا 

چه سوال بدی ؟؟ 

واسه سوال بد هم جواب خوب وجود نداره

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خداازحدات باشه که گفته سمت تو میاد اونارو گفته که سمت ننش نرفتنو براخودش توجیح کنه مردا معمولا رک میگن میریم سمت ننمون

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

اینو گفته که مثلا هم تو ناراحت نشی هم پرو نشی.

توام باید بهش می گفتی لازم نکرده میترسم بیای دنبال من خودت گم بشی یا غرق بشی یا...

خانوما بیشتر تو این موقعیت میگن آره راست میگی اگر پخمه نبودم که زن تو نمیشدم😂😑

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پخمه ؟ دیگه ازین به بعد جوابشو بده بر نگرده بگه پخمه . وای چقدر حرصم درومد

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

سوالت از سر احساسه 

مردها زبان احساسات رو بلد نیستن برای همینه نمیتونن ابراز علاقه کنن برای همینه تو جواب این سوالات گیج میشن برای همینه اینجوری جواب میدن همه مردها همینن قصد بی ادبی نداره اما بلد نیست تو دایره لغاتش همچین چیزی رو نداره.

من به شوهرم میگم بمیرم چه جور زنی میگیری؟ میگه لاغر باشه فلان باشه فکر کن نمیگه خدانکنه دور از جون

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی دید درستی از مردها رو بهت نشون میده

به نظرم سوالتون ، سوال خوب و بجایی نبوده.هر کسی جایگاه خودشو داره دلیلی نداره مقایسه بشه جایگاه هاتو ...

عزیزم گفت مادر من پدرمو داره و اینکه مادرم پخمه نیست ولی تو بلد نیستی از خودت دفاع کنی و گاهی اوقات با خیلی حرفاش گوه میزنه تو سرتا پا ب اعتماد ب نفس ادم

بنده خداازحدات باشه که گفته سمت تو میاد اونارو گفته که سمت ننش نرفتنو براخودش توجیح کنه مردا معمولا ...

عزیزم گفت مادر من پدرمو داره و اینکه مادرم پخمه نیست ولی تو بلد نیستی از خودت دفاع کنی و گاهی اوقات با خیلی حرفاش گوه میزنه تو سرتا پا ب اعتماد ب نفس ادم