2777
2789
عنوان

یبوست شدید و مزمن

249 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

ممنون میشم راهنماییم کنین

من سه ساله که درگیر یبوست مزمن و شدیدم

و کاملا یهویی و بی دلیل یبوست گرفتم

و همه چیووووو امتحان کردم

ولی هیچی ب هیچی

دکترم رفتم گفت تنبلی روده داری و بهم ملین داد و گفت مصرف کن و کم کم دوزش رو بیار پایین تا جایی ک خود روده ت کار کنه

من این کارم کردم ولی بازم اثری نداشت

الان موندم چیکار کنم

فقط نوزده سالمه😭😭😭😭😭

دارم عذاب میکشم

اینم بگم که یبوست انقد شدیده که با آلو و خاکشیر و این چیزا درمان نمیشه

لطفا اگه تجربه ای دارید بهم بگین 

واقعا ممنون میشم

دویدن تاثیر داره وخواب کافی شاید کم میخوابی

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای کوهی از عطاری بگیر دم کن ۳روز خوب میشی

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

گرمی زیاد مصرف نکن ، یه سری کپسول برگ سنا هست از عطاری بگیر همراه غذا بخور یه دونه ، شکمت ماساژ بده در جهت عقربه های ساعت ، گل ختمی سفید بجوشون آبشو بخور 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

از این حرفا گذشتهخوبه خوابم

اینا رو تست کردم نتیجه میده

کار تو یه کم زمان میبره روزانه باید فیبر مصرف کنی فک کنم فیبر از عطاری بگیری هست یا سبزی و میوه جات که فیبر فراوون دارن استفاده کنی  و ورزش کنی و الو خشک هم روزانه مصرف کن 

ولی خودتو به ملین عادت نده چون تنبلی رودت رو بیشتر میکنه 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد

اول این ک دسشوییتو کلا نگه ندار

مامان منم مشکل داشت ی شهر دیگ رفت دکتر. بهش اصلا دارو نداد گفت هرشب موقع خواب ی لیوان آب ولرم بخور صبح هم ک بیدار میشی ی لیوان ولرم

مرتب بخور قطعا میبینی تاثیرشو

کره هم میتونی شبا بخوری؟

منم همین بودم عزیزم دقیقا شرایط ت

ولی دلیل من رژیم های اشتباهم بود و اون موقع آب هم کم میخوردم

شما فقط دانه چیا رو ناشتا امتحان کن داخل آب جوش و پیاده روی زیاااد

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)