2777
2789
عنوان

این حرکت خواهرشوهرم یعنی چی

462 بازدید | 21 پست

اصلا نه با هم دیگه دعوا کردیم و نه اتفاقی بینمون افتاده ، اما وقتی جایی میریم تا میبینه ما هستیم راهش رو کج میکنه میره . یا دیشب من توی خیابون دیدمش رفتم جلو سلام بدم ، از یک مسیر دیگه رفت . یا تا میفهمه من و شوهرم داریم میریم خونه مادرشوهرم میره از اونجا . اصلا با هم بحث یا حتی مشاجره ی کوچیک هم نداشتیم که بگم دلخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم سمیو سگ‌محل کن حیف ذهن و وقتت نیست برای ادمای روانی میزاری ؟ سگ‌محل کن بابا این ادم نه دوستت میشه نه ادم خوبی برات میشه این کاملا رووانیه همیشه دشمنت میمونه حرفو گوش کن ادم عادی اینجوری نیست دنبال اینم نباش ییروزی درست بشه نمیشه 

اگه برات مهم زنگ بزن بهش از خودش توضیح بخواهبگو ک نمیدونم احساس کردم چند روز ناراحتی چیزی شده؟نگو از ...

بهش زنگ که نمیزنم ، ولی یک اخلاق خیلی خیلی بدی داره . تا میگی ببخشید ، خیلی طاقچه بالا میذاره و باهات سرسنگین میشه

بهش زنگ که نمیزنم ، ولی یک اخلاق خیلی خیلی بدی داره . تا میگی ببخشید ، خیلی طاقچه بالا میذاره و باها ...

ولش کن بابا به یه ورت 

توام دفه ی بعد دیدیش اصلا نگاشم نکن طوری ک انگار وجود نداره ...

ادم سمیو سگ‌محل کن حیف ذهن و وقتت نیست برای ادمای روانی میزاری ؟ سگ‌محل کن بابا این ادم نه دوستت میش ...

بخدا خیلی برام عجیبه . اصلا حتی یک جمله بد هم بهش نگفتم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده