2777
2789

من یراه دیگه بهت بگم از ادم سمی دوری کن و گول بلاگرای عوضی اینستا رو نخور که همشون دنبال و پول و جیب خودشونن باروشهای مختلف یکی الکی نصیحت میکنه ولی بری گذشتشو ببینی چه ادم خلافی بوده یکی با مسخره کردن ملت و پر دادن 

من یراه دیگه بهت بگم از ادم سمی دوری کن و گول بلاگرای عوضی اینستا رو نخور که همشون دنبال و پول و جیب ...

درسته‌ ولی اینی که استوریشو گذاشتم استاد ماورا بره باطل سحر و اینجور چیزا و دنیا های نور هستن و الا من اصلا اینستا ندارم بعضی وقتا از سایت اینستا میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته‌ ولی اینی که استوریشو گذاشتم استاد ماورا بره باطل سحر و اینجور چیزا و دنیا های نور هستن و الا ...

بهتر اینستا نداری یمشت بلاگر پولکی که برای ویو و لایک اینستا و یوتیوب فاز نصیحت و دانشمندی برمیدارن بین خرفاشون ملتو مسخره میکنن و به ریش ملت میخندن و فقط بفکر تبلیغاتن ،دلم برای مامردم میسوزه یمشت تازه بدوران رسیده تحقیر میکنن مخصوصا بلاگرایی که خارج ایرانن حالا اونجا همچیشون قسطیه ولی جوری مردمو تحقیر میکنن عوضیا 

چهار قل و ایته الکرسی هم عالیه 

هرروز بخونی از شر همه. محفوظی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

هر دعایی که منبعش رو مطمئن نیستید نخونید

مگر دعاهای مفاتیح و منابع معتبر...

بعضی دعاها خودش برای جذب جن و شیطانه

و از جانب دعانویسا نوشته شده نه اهل بیت

فقط دعای اهل بیت و بزرگان دین رو بخونید

برای دفع شر و جن و طلسم

۴۰ روز صوت سوره بقره در خانه پخش کنید

و هرروز آیت الکرسی و ۴قل و ان یکاد بخونید

و غروب ها اسپند و کندر دود کنید 

و هر ماه خصوصا اول ماه صدقه بدید

تموم

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
هر دعایی که منبعش رو مطمئن نیستید نخونیدمگر دعاهای مفاتیح و منابع معتبر...بعضی دعاها خودش برای جذب ج ...

این دعاداخل مفاتیح هست قسمت ملحقات .واسم دعامجرب هست.که ازپیامبرنقل شده

اومی بیند.درمحضراوهستیم.